Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Machiajul in toamna 2007

Miercuri, 05 Septembrie 2007

Machiajul in toamna 2007 Vrei sa fii mereu la moda si cocheta? Asorteaza machiajul toamnei la tinuta de sezon si cu siguranta, vei da o nota de stil tuturor celor care te vor intalni! 


In toamna 2007 se poarta machiajul din anii '80. Buzele si obrajii vor fi pudrati din abundenta, iar tenul trebuie sa fie unul mat si bine hidratat. De asemenea, in acest sezon se poarta buze senzuale si extrem de feminine, frumos evidentiate, prin nuante apetisante de rosu sau lila. De asemenea, in voga sunt si buzele colorate cu gloss sau cu ruj roz pal.



Machiajul in toamna 2007Toamna 2007 este un sezon colorat...Fardurile care nu trebuiesc sa lipseasca din trusa ta de machiaj sunt cele in nuante de mov, caramiziu, lila, lavanda, gri sau ciocolata. Optati pentru cele cu sclipici sau irizatii, care dau ochilor o nota de eleganta, expresivitate sau delicatete.









Machiajul in toamna 2007Iti plac nuantele de aramiu si indigo? Esti in tendinte. Designerii le recomanda cu incredere. In voga sunt si fardurile in culori de bronz si auriu, care dau un plus de stil privirii tale gingase!








Machiajul in toamna 2007Verdele si turcuoazul sunt doua culori trendy in toamna 2007! Indrazniti si purtati-le intr-o seara capricioasa de toamna! Veti arata sexy si moderna!

In acest sezon se poarta fie ochi bine evidentiati si buze pale, fie buze rosii si un machiaj natural al ochilor! Stilul, eleganta si modernismul se reunesc in toamna lui 2007, pentru ca tu sa fii sic si trendy!
Te-ar putea interesa:
  • Machiajul in toamna iarna 2011-2012

    Asa cum ne-am protejat tenul de caldura soarelui si am vrut sa fim in tendintele sezonului cald in materie de machiaj, cu siguranta ne dorim acelasi lucru si pentru toamna-iarna 2011-2012.

  • Machiajul pentru toamna 2009 - tendinte

    In aceasta toamna, cea mai mare parte a marcilor cosmetice pune accent pe machiajul elegant, cu efect de smokey eyes. De aceea, in toate colectiile, o atentie deosebita este acordata diverselor farduri si creioanelor pentru ochi. Specialistii ne recomanda sa invatam sa creem un efect fumuriu in jurul ochilor cu ajutorul noilor produse ale marcilor de top.

  • Tendinte machiaj toamna-iarna 2010: machiajul in stilul anilor '70

    Machiajul anilor '70 este din nou in lumina reflectoarelor, regasindu-se printre diversele tendinte ale sezonului de toamna-iarna 2010. El este sinonim, in istoria machiajului, cu naturaletea si atentia sporita acordata ingrijirii tenului.

  • Trend in toamna 2007 - topurile!

    Toamna isi intra in drepturi si trebuie sa fii pregatita cu tot arsenalul de care ai nevoie...pentru a fi mereu in tendinte. Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma topurile, jachetele, puloverele, pantalonii, jeansii si...de ce nu, umbrelele pentru zilele capricioase ale toamnei.

  • Trend in toamna 2007 - pantalonii!

    Esti adepta pantalonilor...dar nu stii care sunt tendintele din toamna lui 2007? Oricum ar fi ei, lungi, scurti, mulati sau bufanti ii porti in cea mai mare parte din zi, ca fiind o piesa de baza in garderoba ta. 

Mesaje (4) »
...
scris de ralu, September 05, 2007

interesant ;)

...
scris de fluturash, September 06, 2007

imi place!!! ma va ajuta mult articolul vostru :)

...
scris de ralucutza, September 17, 2007

da interesant articol si de folos :P

...
scris de vizitator, December 26, 2007

:) :D >:(

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii