Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Monica Oranici - Planeta Albastra – BFW 2009

Miercuri, 29 Aprilie 2009
Monica Oranici - Planeta Albastra – BFW primavara-vara 2009Sub denumirea generica de "Planeta Albastra", Monica Oranici a alcatuit o colectie cu mesaj ecologic pentru sezonul de primavara-vara 2009.
Semnalele de alarma vis a vis de responsabilitatile noastre fata de planeta au devenit un adevarat trend al vedetelor si persoanelor publice. Pe acest lucru a mizat si Monica Oranici prin realizarea acestei colectii.

Prezentarea de la Rin Grand Hotel a fost una bine structurata, insotita de un colaj de imagini cu peisaje exotice pe fundal. La polul opus, in acest sens, s-a situat fumul deranjant care a invaluit modelele, facand ca observarea tinutelor sa fie destul de dificila.

Trecand insa peste aceste detalii, colectia Monicai Oranici mi-a creat senzatia unei calatorii pe meleaguri exotice. O colectie vesela si colorata, dominata de croielile feminine si de accesoriile elegante.

Albastrul a ocupat si in cazul acestei colectii un loc important. Intreaga gama de culori graviteaza in jurul albastrului - predomina nuantele de turcoaz, insotite de albastru cobalt si insertii in tonuri de verde crud si galben.

Elemente retro si o doza de urbanism au conferit colectiei un aer dinamic. Accesoriile au pornit de la elemente florale, fluturi, ajungand pana la detalii precum manusile din matase albastra si palarii cu aplicatii si boruri largi.

Tulle-ul si volanele aplicate au imprumutat aerul jucaus dar in acelasi timp elegant al tutu-urilor balerinelor. Asimetria s-a regasit si in colectia "Planeta albastra", in special in croiala rochiilor.

Monica Oranici ne-a dovedit, inca o data, ca retragerea sa din medicina (pe care a practicat-o timp de 20 de ani) a fost o decizie fericita pentru moda din Romania.

Galeria de imagini

Andreea - Ina Gartoi
Te-ar putea interesa:
  • Gisele este albastra in reclamele campaniei de primavara 2012 Versace

    Reclamele campaniei de primavara deja? Abia ne-am obisnuim cu ideea de iarna!Se pare ca Donatella Versace lucreaza dupa propriul orar, asemenea oricarei dive a modei. Casa de moda Versace si-a lansat reclamele pentru campania de primavara 2012, o serie de imagini cu nuante albastrui care o prezinta pe Gisele.

  • Olay - Monica Barladeanu: Iubeste-ti pielea!

    Monica, ai fost numita recent ambasadorul OLAY in Romania. Cum ai primit acest lucru?Am fost, desigur, flatata de propunerea reprezentantilor OLAY. Stiam produsul, pentru ca l-am folosit prima oara cand aveam 16 ani si l-am redescoperit mai apoi in America, unde OLAY este foarte cunoscut si extrem de apreciat.

  • BSB la BFW 2009

    BSB este unul dintre brandurile cu care ne-am obisnuit deja la Bucharest Fashion Week.

  • Pasarela 2009

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda Pasarela 2009.

  • BSB la BFW toamna 2009

    BSB revine la editia Bucharest Fashion Week cu o colectie pret-a-porter destinata sezonului rece 2009.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii