Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rita Muresan - Angels - BFW 2009

Miercuri, 29 Aprilie 2009
Rita Muresan - Angels - BFW primavara-vara 2009Colectia Ritei Muresan, pentru sezonul de toamna-iarna 2009-2010, a fost dedicata regretatului handbalist Marian Cozma, a carui soarta o cunoasteti cu totii.


"Angels" este o colectie care face parte din proiectul Love 8, manifest anti-violenta, fiind dedicata tuturor victimelor violentei de orice fel.

Ingeri mai mici au defilat alaturi de ingeri mai mari, cu totii avand un element in comun - aripile. Pe fundalul podiumului, acestia au fost insotiti de un colaj de imagini tematic, iar coloana sonora nu facut exceptie de la tema aleasa.

Pentru zilele reci de iarna, Rita Muresan ne propune jachete de blana, accesorizate cu brauri sau curele late. Sandalele elegante sunt completate de jambiere calduroase, confectionate tot din blana.

Croielile tinutelor din colectia Angels variaza: cardiganele si compleurile abordeaza linii drepte, sobre. Pantalonii office imprumuta liniile masculine, promovate de designerii internationali. Pentru o doza de feminitate insa, camasile propuse sunt confectionate din voal transparent, avand manecile in stil Audrey Hepburn.

La polul opus insa, se situeaza tinutele de zi, mult mai moderne si mai tineresti. Vestele scurte din blanita mov sunt stropul de culoare al colectiei, fiind asortate colantilor din latex - un alt articol vestimentar abordat de vedete, fie ele din Romania sau de pe mapamond.

Rochiile de seara accentueaza silueta feminina prin intermediul croielilor cambrate, accesorizate discret cu cristale. Salopeta si-a facut loc si in colectia Ritei Muresan, imbracand un inger negru. Confectionata din catifea, ea este accesorizata cu un set de bratari identice si o centura prinsa sub bust.

Colectia Ritei Muresan a fost de departe cea mai asteptata de public, mai ales daca ar fi sa judecam dupa lipsa de rabdare a unora dintre invitati care au parasit sala imediat dupa defilarea "Angels", desi seara inca nu se incheiase.

Galeria de imagini

Andreea - Ina Gartoi

Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii