Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi pentru Craciun 2010

Vineri, 17 Decembrie 2010
Pantofi pentru Craciun 2010Incaltamintea reprezinta unul dintre elementele-cheie in definirea unei tinute, iar importanta ei devine cu atat mai vizibila cand vorbim de tinutele semi-formale sau elegante. De aceea, pentru a fi sigura ca vei avea o aparitie de nota 10, stilfeminin iti ofera cele mai tentante propuneri de pantofi si botine pentru seara de Craciun.

Daca preferintele noastre se indreapta catre un look elegant si in acelasi timp comod, putem opta pentru o pereche sic de balerini. In functie de restul tinutei, putem merge pe o varianta bogata, cu insertii de pietre sau detalii cromatice contrastante, ori pentru o varianta mai simpla, uni si cu detalii in relief.

aldo2.jpg
benvenuti_7.jpg
debenhams1.jpg
furla2.jpg
zara10.jpg
zara8.jpg
 

Daca totusi visam la o pereche de pantofi cu toc, dar care sa fie usor de incadrat in mai multe combinatii vestimentare, putem merge pe varianta clasica a negrului. Posibilitatile de alegere sunt si aici numeroase, pornind de la forma tocului (conic, cilindric, cui) si a botului (rotunjit, patratos, usor ascutit), pana la texturi (lac, velur, piele) si detalii (flori, funde etc.).

deichmann1.jpg
ilpasso3.jpg
zara2.jpg
 

O alegere inspirata de sezon este reprezentata de pantofii din velur cu varful usor ascutit. Aici avem de ales intre variantele cu talpa ortopedica, cele cu platforma si toc inalt (cui ori patratos) sau cele fara platforma, cu toc mic, mediu sau inalt (cui ori conic).

aldo1.jpg
benvenuti_16.jpg
furla1.jpg
sepala2.jpg
zara5.jpg
zara9.jpg
 

In ton cu tendintele sezonului, si mai ales cu perioada Sarbatorilor, sunt si pantofii de culoare rosie. Variantele cele mai sic sunt cele cu varful ascutit sau semi-rotunjit, cu tocul cui sau usor conic.

cocazaboloteanu1.jpg
sepala.jpg
zara4.jpg
 

O alegere eleganta pot fi si pantofii din lac sau piele metalizata, precum si cei cu insertii metalice sau textile.

deichmann2.jpg
ilpasso4.jpg
zara7.jpg
 

Iar daca ne dorim un look mai indraznet, putem merge cu incredere pe varianta animal-print, atat de indragita in acest sezon. Interesant este ca aceste imprimeuri pot fi regasite atat la nivelul structurii principale, cat si la nivelul tocului.

cocazaboloteanu2.jpg
ilpasso2.jpg
zara6.jpg
 

De asemenea, putem opta pentru completarea tinutei nostre de Craciun cu o pereche rafinata de botine. In functie de preferintele noastre (si de cat de friguroase suntem), putem alege dintre variantele elegante clasice, cele cu varful decupat sau cele aflate la granita dintre pantofi si botine.

In ceea ce priveste cromatica, putem merge atat pe nuante de sezon (rosu aprins, grena, verde, negru cu auriu/argintiu), cat si pe nuante neutre (gri, ocru, bej) - folosite simplu sau combinate cu o nuanta de contrast.

aldo3.jpg
aldo4.jpg
aldo5.jpg
cocazaboloteanu3.jpg
debenhams3.jpg
ilpasso1.jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: sectiunea "Branduri"


Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de me, December 22, 2010

lol ... ce pantofi se poarta in seara de Craciun....balerini si pantofi de primavara....unde stai cu ei ?: in casa ?:))):)))

...
scris de vizitator, January 03, 2011

ai dreptate

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii