Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Genti office iarna 2011

Luni, 14 Februarie 2011
Genti office iarna 2011Accesoriile sunt elementul-cheie in crearea unei tinute armonioase si interesante, definindu-i de cele mai multe ori incadrarea stilistica. De aceea, fie ca serviciul iti impune un cod vestimentar riguros, fie ca stilul formal-elegant se afla printre preferintele tale, afla care sunt cele mai atragatoare modele de genti office prin care iti poti defini stilul in iarna 2010-2011.

Una dintre cele mai puternice tendinte ale sezonului rece in materie de genti office este geometrismul. Astfel, pentru tinutele office ale iernii 2011 putem miza cu incredere pe genti de forma (semi)cilindrica, asemanatoare celor purtate de doctori in trecut. Numeroase astfel de exemple intalnim in colectiile Louis Vuitton si Gucci de toamna-iarna 2010-2011.

debenhams4.jpg
ilpasso4.jpg
zara2.jpg
 

Putem merge de asemenea pe variantele de genti cu forme riguroase rectangulare, de inspiratie clasica sau art deco.

furla3.jpg
ilpasso3.jpg
ilpasso5.jpg
zara3.jpg
zara5.jpg
zara9.jpg
 

In aceeasi categorie a gentilor geometrice putem include si gentile trapezoidale, cu forme mai lejere (realizate fara cadru) si care ofera un plus de spatiu pentru obiectele personale.

benvenuti_25.jpg
debenhams3.jpg
deichmann4.jpg
 

In voga sunt si modelele de genti din blana sau cu insertii din blana, pentru care marii designeri si brandurile internationale ne propun cele mai neasteptate texturi si combinatii de materiale.

furla4.jpg
furla5.jpg
furla6.jpg
 

Gentile de tip sac raman in tendinte, atat in variante realizate din piele/velur, cat si in variante realizate din material textil (mai ales cu textura hi-tech).

accesorize1-(3).jpg
aldo1.jpg
deichmann3.jpg
furla7.jpg
lafemme2.jpg
zara6.jpg
 

De asemenea, putem opta cu succes pentru unul dintre modelele de genti tip postas, in varianta simpla sau utilitara (cu buzunare si compartimente suplimentare).

aldo2.jpg
melimelo1.jpg
melimelo3.jpg
 

Nu in ultimul rand, gentile din piele cu structuri originale, realizate prin incretire sau plisare, ne vor asigura o aparitie plina de stil in orice context formal.

furla2.jpg
ilpasso2.jpg
melimelo5.jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: sectiunea "Branduri"



Te-ar putea interesa:
  • Genti Moschino: tendinte genti toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de genti Moschino pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri, mare parte din ele reprezentand tendintele in materie de genti ale acestui sezon.

  • Genti-Modele de genti in toamna/iarna 2011-2012

    Daca tot am intrat in febra toamnei si al sezonului urmator, trebuie sa acordam o atentie sporita si celui mai ravnit accesoriu al damelor: geanta.

  • Genti de zi pentru iarna 2011

    Suntem in plin sezon rece, iar geanta este unul dintre cele mai cautate accesorii. Ne plictisim foarte repede de gentile pe care le avem si mereu ne face cu ochiul cate un model nou. Daca iti doresti o noua achizitie pentru garderoba ta, vezi si propunerile noastre pentru acest sezon. Ai la dispozitie nenumarate modele pe care le gasesti la brandurile prezente in Romania, adunate la un loc in functie de diverse criterii.

  • Genti Versace toamna -iarna 2011

    Bazeaza-te pe puterea de impresie a unor accesorii fabuloase in aceasta toamna. Ultimele modele din colectia de genti Versace pentru sezonul toamna-iarna reprezinta, cu siguranta, un pas in aceasta directie.

  • Genti toamna-iarna 2010-2011

    Pentru sezonul de toamna-iarna 2010-2011, marii designeri ne propun modele de genti extrem de diverse, de la cele sport la cele elegante si de la cele din  piele la cele din blana.

Mesaje (2) »
...
scris de vizitator, January 13, 2011

astea-s genti oficce? mai frumoase gasesti si la second

...
scris de Adina_Ada, March 21, 2011

Imi plac f mult gentile office tip servieta! Este destul de greu totusi sa gasesti una dintr-un material ok si la un pretz bun. Eu am gasit una care imi place pe amafashion.ro. V-o recomand si voua: http://www.amafashion.ro/servieta-de-dama-din-piele-naturala-model-sp08

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii