Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Genti Versace toamna -iarna 2011

Luni, 29 August 2011
Genti Versace toamna -iarna 2011
Sursa foto: Hepta
Bazeaza-te pe puterea de impresie a unor accesorii fabuloase in aceasta toamna. Ultimele modele din colectia de genti Versace pentru sezonul toamna-iarna reprezinta, cu siguranta, un pas in aceasta directie.

Calitatea exceptionala combinata cu luxul au dus la crearea unor genti purtabile si versatile care fac diferenta ca model.

Alegerea accesoriilor potrivite pot face o diferenta in ceea ce priveste crearea tinutei ideale. Gentile reprezinta un accesoriu minunat si practic ce pun in evidenta cu usurinta stilul sau pur si simplu confera o nota de eleganta tinutei, prin urmare acorda-ti putin timp pentru a gasi stilul care corespunde nevoilor tale.

Daca esti in cautarea unor piese la moda care sa respecte pana in cele mai mici detalii tendintele, atunci esti in cautarea unor piese versatile care vor face fata cu brio testului timpului, iar colectia de genti Versace reprezinta un punct ideal de plecare dat fiind faptul ca reprezinta alternative practice si pretentioase care pot atrage imediat atentia.

La o simpla aruncare de privire asupra colectiei, poti observa ca pielea este printre texturile preferate pentru a crea genti robuste, durabile si de calitate. In ceea ce priveste stilul ales, sacosele par a fi cele mai bune alternative ale sezonului. Si, in timp ce persoanele care se centreaza pe versatilitate vor aprecia, cu siguranta, gentile elegante de culoare neagra, alba sau bej, cele care sunt orientate mai mult spre trend vor fi incantate sa vada genti din piele exotica drept alternativele pentru stil in acest sezon.

1colectie-versace.jpg
2colectie-versace.jpg
3colectie-versace.jpg
 


Pe langa animal print-uri, accentele aurii si simbolurile regale sunt de asemenea elemente importante de stil care confera colectiei o nota de glamour.

Nasturii aurii, lanturile si detaliile subtile din franjuri sunt cele mai interesante detalii care dau o nota sofisticata modelelor. Nuantele de albastru inchis si violet sunt cateva dintre cele mai sofisticare optiuni in materie de culoare ale brandului.

Colectia
straneste interesul prin textura sau diversele tipuri de imprimeuri si este formata din modele diferite care pot fi purtate la diverse ocazii, cu toate ca accentul principal pare a fi pus pe fuctionalitate. Alege sa investesti in genti clasice si durabile printr-una dintre aceste fabuloase optiuni pe care brandul Versace le ofera.

1geanta-versace.jpg
2geanta-versace.jpg
3geanta-versace.jpg
4geanta-versace.jpg
5geanta-versace.jpg
 






Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii