Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rapsodia Feminitatii pentru vara 2008

Vineri, 04 Aprilie 2008
Rapsodia Feminitatii pentru vara 2008Rapsodia Feminitatii, eveniment national ce prezinta publicului larg de 2 ori pe an, universul cosmeticelor, s-a oprit in primul oras, Cluj, la Iulius Mall. Expozitia a inceput in data de 1 aprilie si va dura pana pe data de 6 aprilie.


Ulterior, caravana feminitatii va purta "frumusetea la orice varsta" catre Iulius Mall Timisoara. Evenimentul comunica noile tendinte de machiaj si parfumerie primavara - vara cat si coafurile recomandata pentru sezonul cald.


Femeia poate si trebuie sa fie frumoasa la orice varsta!

"Rapsodia Feminitatii" este evenimentul care o invata acest lucru si care, avand anual doua editii (una primavara - vara cu tendinte pentru sezonul cald si una toamna - iarna in care sunt prezentate produsele recomandate sezonului rece) a devenit deja o traditie si o bucurie asteptata pentru toti cei interesati.

Este vorba despre aprecierea acestui concept care promoveaza frumusetea doamnelor la orice varsta si care, pe durata evenimentului, beneficiaza de machiaje gratuite, tratamente cosmetice de ultima tehnologie si de cele mai recunoscute parfumuri si arome produse de celebre case de parfumerie.

Timp de o saptamana, in fiecare centru comercial in care evenimentul are loc, doamnele beneficiaza de sfaturile consilierilor de frumusete ale unor renumiti producatori. Ele au de ales atat intre cei specializati pe mass- market, cat si cei specializati pe premium, adica pe industria produselor de lux.

Rapsodia Feminitatii vine anul acesta cu o noutate organizatorica!!!

Daca pana acum a fost un eveniment local, organizat doar in Bucuresti, 2008 este momentul in care el se transforma si devine prima expozitie nationala de frumusete.

Fiicele Evei dornice sa beneficieze de sfaturi si lectii de infrumusetare se pot bucura de ele, dupa urmatorul program:
- Iulius Mall Cluj, 1-6 aprilie;
- Iulius Mall Timisoara, 8-13 aprilie;
- Centrul Comercial Auchan Titan, 16-21 aprilie.

Promotorul acestei editii este hipermarketul Auchan, care exista in fiecare dintre centrele comerciale mentionate mai sus.

Vedetele editiei primavara - vara sunt: Guerlain, Lancaster, Ferragamo, Cartier, Loewe, Christina Aguilera, Pal Zileri, Ferrari, Naomi Campbell, Davidoff, Pantene, Safira, Braun, Tefal, Rowenta, Wellaton si Wellaflex.

Rapsodia Feminitatii pentru vara 2008Evenimentul comunica noile tendinte vestimentare recomandate sezonului cald.

Acest lucru se va face in cadrul unui show de moda cu tematica "Back To Nature", programat pentru data de 21 aprilie, la centrul comercial Auchan Titan si in care invitatul special va fi, ca la fiecare editie de altfel, Catalin Botezatu.

Show-ul va sublinia si noile tendinte in machiaj in cadrul conceptului "Shiny Make-up Fashion Show".


sursa: comunicatemedia.ro
Te-ar putea interesa:
  • Catalin Botezatu - prezentare la "Rapsodia Feminitatii"

    In perioada 22 - 28 octombrie se va desfasura evenimentul "Rapsodia Feminitatii", in Centrul Comercial Auchan Titan. In cadrul evenimentului beauty and care vor fi prezentate cele mai noi trenduri in materie de moda si make-up, de catre cei mai cunoscuti designeri si stilisti ai momentului! 

  • Vara 2008 - accesorii florale pentru par

    Vreti sa fiti pur si simplu irezistibile in acest sezon? Celebrele Case de moda Anna Sui, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Christian Dior, Luca Luca si Jennifer Behr propun pentru vara 2008 accesorii de par inedite. Asadar, podoaba capilara prinde viata in aceasta vara, prin accesoriile colorate (mov, rosu, galben, albastru, verde), sub forma de flori (trandafiri, frezii, liliac), fluturi, intr-o multitudine de materiale pretioase (satin, matase), cu aplicatii de cristale Swarovski.

  • Salvatore Ferragamo pentru vara 2008

    Salvatore Ferragamo propune, pentru vara 2008 o colectie perfectionista, cu linii si materiale perfect aranjate si culori calde.

  • Costume de baie intregi pentru vara 2008

    Marile case de moda au decretat - 2008 este, cu siguranta, anul costumelor de baie intregi! In consecinta, designerii cu renume de la Ben de Lisi, La Perla, Iceberg, Gucci, Celine, Luca Luca, Milly, Christian Dior sau Chanel s-au pus serios pe treaba si au realizat colectii impresionante dedicate regelui plajelor.

  • Rochii de mireasa Eden pentru vara 2008

    Vrei sa te simti ca in Rai la nunta ta? Fii stilata si angelica purtand una dintre rochiile de mireasa Eden. Clasica, nobila si pretioasa matase, prinde viata sub forma celor mai senzuale si rafinate rochii de mireasa

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii