Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Razvan Ciobanu - Romanian Fashion Week 2008

Vineri, 09 Mai 2008

Galerie de imagini: Razvan Ciobanu - Romanian Fashion Week 2008

Te-ar putea interesa:
Mesaje (5) »
...
scris de Alex Oproiu, May 09, 2008

Razvane,
Auzisem eu de tine ca esti mare designer; nu am avut ce face pentru ca am primit niste invitatii pe strada, am fost la RFW. N-as mai fi fost… voi sunteti niste mari ordinari. Eu cunosc jumatate din fatucile alea si sunt manechine cum sunt si eu. Nu ti-e rusine sa te dai mare designer. De aia la Iasi nu vine nimeni … aia e adunare de gagele care se dau manechine. Chiar eu am platit cateva din alea care aratau mai misto de acolo, dar erau obosite, nu stiu meserie. E clar: tu esti designer de acoperire pentru targuri de fatuci


...
scris de zgby, May 11, 2008

esti un pic km prost, razvan a venit cu modele lui . kre dak stai un pic sa verifici majoritatea sunt de talie internationala , asa k poti sa t pisi singur pe tine.

...
scris de nicusor, May 11, 2008

zgby
alea sunt manechine de talie internationala cum esti si tu. cand ai sa vezi macar un sfert din festivalurile internationale la care am fost eu prezent ti-ai putea permite sa faci o afirmatie cat de cat pertinenta. domnul alex chiar are dreptate. tu te-ai facut de ras.

...
scris de vizitator, May 11, 2008

:) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Djavascript:void(0); Smiley

...
scris de where to buy a fake rolex, January 05, 2014

If you weren't pursuing task trajectories because pointing to ginger root additionally Baby <a rel="nofollow" href=http://jandbcoffeeco.com/product/imitation.html>replica watches quality</a> <a rel="nofollow" href=http://www.madisoncountyne.com/iwc/>replica iwc</a> , Why don't we said oneTowards the end amongst 2000 <a rel="nofollow" href=http://trentonlofts.com/philippe.html>trentonlofts.com/philippe.html</a> , King elvis wore set to the peak furthermore went to leave a house <a rel="nofollow" href=http://www.actoverco.com/bvlgari/>replica bvlgari watches</a> .

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii