Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rocco Barocco - primavara-vara 2009

Miercuri, 29 Aprilie 2009
Rocco Barocco - primavara-vara 2009Prima seara a celei de-a 11-a editii a Bucharest Fashion Week a debutat cu o prezentare pe masura.


Invitatul special al BFW a fost renumitul creator italian Rocco Barocco care ne-a incantat privirile cu o ampla prezentare a celei mai recente colectii ale sale.

Spectacolul "regizat" de cunoscutul producator Sergio Salerni a debutat cu o serie de creatii care poarta amprenta longevivului Rocco Barocco. Gama de culori se axeaza pe dualitatea alb-negru, insotita de animal print-uri. Eleganta feminina este accentuata prin design-ul manecilor, fluiditatea si transparenta materialelor.

Accesoriile imprumuta o nota din aerul rustic caracteristic vacantelor. Gentile din rafie impletita, detaliile marcate in nuante de auriu si bandanele din material asortat tinutelor intregesc aceste costumatii.

In continuarea colectiei, creatorul revine la combinatia alb-negru fata de care a avut intotdeauna o afinitate declarata. Cape din voal si organza negru cu detalii inspirate din natura sunt insotite de accesorii cu elemente geometrice in aceeasi gama coloristica.

Imprimeurile florale incep sa constituie o pata de culoare pe masura ce ne apropiem de tinutele de seara. Rocco Barocco a optat in acest sezon pentru tonuri de rosu, verde crud, mov, dar si anumite detalii de inspiratie gotica. Imprimeurile sunt centrare in jurul unui singur element - fluturele.

Urmeaza creatii din ce in ce mai indraznete, marcate de transparenta materialelor, detalii pretioase. Sclipirile argintii care ne amintesc de anii 80' sunt inlocuite in final, de rochii pretioase, in tonuri de auriu, cu fuste ample din tulle. Accesoriile de incheiere urmeaza cromatica materialelor, Rocco Barocco optand pentru colierele confectionate din lanturi suprapuse cu detalii din pietre pretioase.

Vizita lui Rocco Barocco la Bucuresti si prezentarea acestuia pot constitui un exemplu pentru industria de moda autohtona. Rigurozitatea, constructia colectiei, eleganta au fost cuvintele de ordine pentru prezentarea invitatului special BFW 2009.

Galeria de imagini

Prezentarea video 

Andreea - Ina Gartoi

Te-ar putea interesa:
  • Rocco Barocco la BFW

    Invitatul special al celei de-a 11-a editii a Bucharest Fashion Week este designerul italian Rocco Barocco.

  • Dolena la BFW - primavara - vara 2009

    Brandul Dolena, prezent in cea de-a treia seara, a prezentat o colectie axata in special pe rochii de seara. Tonalitatile cromatice au fost  dintre cele mai diverse: visiniu, albastru, roz pal, precum si clasicele alb si negru.

  • MaxAzria, primavara - vara 2009

    Simplitate si eleganta, sunt cuvintele de ordine in colectia de primavara - vara 2009 a casei de moda MaxAzria. Designerii Max si Lubov Azria au realizat creatii inspirate din elemente organice, fara volum, intr-un stil individualist.

  • Laurel - BFW primavara - vara 2009

    Laurel a ales sa prezinte pentru cea de a doua seara a Bucharest Fashion Week o colectie pe care am putea-o considera "purtabila". Este vorba despre acele haine pe care le intalnesti in orice vestimentatie de strada. Asadar, multa simplitate si mult casual.

  • Scheremet - primavara - vara la BFW 2009

    Pentru colectia de primavara - vara 2009, Scheremet a ales sa combine inspirat eleganta cu tinutele office, condimentate si cu elemente de casual.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii