Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte germane de primavara-vara 2009

Miercuri, 14 Ianuarie 2009
Tendinte germane de primavara-vara 2009 Inca ne confruntam cu temperaturile scazute specifice sezonului rece, iar magazinele ne imbie cu reducerile de sezon.

Cu toate acestea, nimic nu ne impiedica sa nu tragem cu ochiul la ce ne pregatesc brand-urile pentru sezonul de primavara-vara.

Sandalele tip gladiator se vor mentine in continuare in topul tendintelor, sezonul de primavara-vara 2009 restilizand acest model.

Alaturi de sandalele gladiator, merita mentionat si pantoful de tip peep-toe care confera o doza de eleganta in plus unor pantofi casual.

Influentele retro si rustice sunt de bun augur anul acesta: pantofii cu bareta promovati de brand-ul Deichman amintesc de pantofii clasici de dans, iar influentele rustice care au patruns puternic anul acesta in moda se resimt atat in ceea ce priveste designul cat si optiunea materialelor: piele intoarsa in culori precum maro si purpuriu inchis.

Pantofii Oxford sunt perfecti pentru tinutele office, comozi si moderni in acelasi timp.

De la toate aceste tendinte a pornit si colectia de primavara-vara a brand-ului Deichman, producatorul german patruzand pe piata din Bucuresti din februarie 2009.

Andreea - Ina Gartoi

sursa foto: Deichman

a1.jpg
a2.jpg
a3.jpg
a4.jpg
b1.jpg
b2.jpg
b3.jpg
b4.jpg
c1.jpg
c2.jpg
c3.jpg
c4.jpg
d1.jpg
d2.jpg
d3.jpg
d4.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Tendinte primavara-vara 2010: salopetele

    Ridicarea salopetelor la rang de vestimentatie cotidiana reprezinta una dintre cele mai interesante propuneri ale sezonului primavara-vara 2010. In plus, designerii au creat variante elegante ale acestora, care pot fi purtate cu succes in locul clasicelor tinute de cocktail sau de seara.

  • Machiaj- tendinte primavara/ vara 2011

    Daca iti place machiajul, vei adora noile tendinte in materie de machiaj pentru sezonul primavara – vara 2011.

  • Tendinte 2010 primavara-vara - prima parte

    Anul 2010, sau noul an de criza, s-a dovedit a fi si anul noilor provocari in domeniul vestimentar. Desi unii dintre designeri au preferat sa mearga la sigur, mizand pe anumite tendinte deja validate in sezoanele trecute (vezi de exemplu Philip Lim, Derek Lam sau Badgley Mischka), altii s-au dovedit cel putin la fel de creativi ca inainte de recesiune (vezi de exemplu Jean-Charles de Castelbajac, Jean Paul Gaultier, Dolce&Gabbana sau regretatul Alexander McQueen). Mai toti insa au pus anul acesta accentul pe o mai mare functionalitate si pe finisajele impecabile, vrand parca sa arate ca moda nu este doar un act de creatie, ci si o placuta necesitate.

  • Machiajul anului 2010: tendinte primavara-vara

    Daca in sezonul de toamna-iarna culorile inchise si puternice erau inca pe val, sezonul acesta suflul primavaratic se simte si in domeniul machiajului. Venirea anotimpului cald aduce in tendinte atat nuante nude si pasteluri, cat si tonuri electrizante.

  • Tendinte 2010 primavara-vara - a doua parte

    Vezi si Tendinte 2010 primavara-vara - prima parteLa polul opus all-nude-ului se afla trendul imprimeurilor, prezente anul acesta pe toate piesele vestimentare si in combinatii care mai de care mai extravagante.

Mesaje (4) »
...
scris de ty, March 04, 2009

uiyyyyyyyyyyy kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk llllllllllllllllllllllllll

...
scris de veroana, March 04, 2009

bagati modele de pantofi cit mai multe

...
scris de kyty, March 06, 2009

sint super smackkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eu le am .........................ma simt bine si lejer .......................i love you germany ..................-----------------kyty

...
scris de CRISSSSINELA, March 07, 2009

IN IASI UNDE SE GASESC SI O GAMA MAI VARIATA SI LA GENTI

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii