Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stefan Musca la BFW 2008

Sambata, 19 Aprilie 2008
Stefan Musca la BFW 2008Colectia lui Stefan Musca a venit cu ceva original, mult diferit de celelalte colectii. S-a renuntat la stralucire si culori vii in favoarea unor culori inchise si a unor machiaje stridente.


Modelele au purtat rochii in combinatii de alb si negru, cu pene aplicate si mult voal inchis. Coafurile au fost extrem de complicate, fiind de mari dimensiuni, iar machiajul a incercat sa scoata in evidenta ochii modelelor, in nuante de negru, rosu, albastru, mov sau auriu.

Genele false, cu pene aplicate au reusit sa ofere un look gotic evident.

Stefan Musca la BFW 2008 Colectia a constat din rochii in culorile gri, visiniu, alb sau negru. Au fost folosite combinatii inedite de mov cu gri, bronz cu verde sau auriu cu maro. Ultima combinatie a facut obiectul unei rochii stil Cleopatra.

S-au folosit materiale transparente, stralucitoare, snururi lungi, aplicatii de margele, strasuri de mari dimensiuni.

Modelele au etalat bijuterii masive, cum ar fi cruci impodobite cu pietre, iar rochiile aveau prinse funde si flori textile de diferite culori.

Rochia de mireasa a starnit ropote de aplauze. Aceasta a fost prezentata de top modelul Claudia Neghina. Combinatia de rosu cu negru si mai ales forma de rochie- buchet cu trandafiri textili aplicati a reusit sa aduca ceva cu totul inedit si deosebit in materie de rochii de mireasa.

Voalul si satinul au fost materialele principale din componenta creatiei.


Stefan Musca la BFW 2008 Stefan Musca la BFW 2008

Stefan Musca la BFW 2008 Stefan Musca la BFW 2008

Marinela Gheorghe
Te-ar putea interesa:
  • Stefan Musca - Miss Royal Models Craiova 2008

    Galerie de imagini: Stefan Musca - Miss Royal Models Craiova 2008

  • Moda 2008 - Tendintele anului 2008

    Iti place sa fii moderna, feminina si senzuala? Afla care sunt tendintele in moda 2008 . Designerii ne propun tinute atractive, perfecte pentru femeia puternica, dar si romantica, care vrea sa fie mereu cocheta, atat pentru ea, cat si pentru barbatul din viata ei. 

  • Moda 2008

    Dupa Bucharest Fashion Week 2008 , eveniment ce a reunit nume mari ale industriei mode, alte noi surprize de acest gen vor avea loc in luna mai in intreaga tara. Provincia care da tonul in fashion in luna mai este Moldova. In inima sa, la Iasi, iubitorii de moda vor fi rasplatiti cu cea de a XI-a editie a Romanian Fashion Week . Sau "days", am putea spune noi, pentru ca festivalul va incepe in data de 8 si se va incheia pe 9 mai.

  • Dy'Andy la BFW 2008

    Aseara, 17 aprilie, la celebrul eveniment Bucharest Fashion Week 2008, Casa de moda Dy'Andy si-a prezentat noua colectie de rochii de seara pentru sezonul acesta. Taieturile asimetrice, decolteurile adanci, broderiile delicate din dantela, motivele florale si crapaturile indraznete au atras privirile si aplauzele publicului. 

  • Pasarela 2008

    Stilfeminin.ro va prezinta festivalul de moda Pasarela 2008.

Mesaje (2) »
...
scris de vizitator, May 22, 2008

felicitari :)

...
scris de loretta., June 01, 2008

HIDOS!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii