Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stephan Pelger - RFW 2010

Marti, 15 Iunie 2010
Stephan Pelger - RFW 2010Un pic siberian, un pic dalinian si foarte feminin...asa ar putea fi definita colectia prezentata de Stephan Pelger in cadrul Romanian Fashion Week 2010.

Designerul impresioneaza prin introducerea inteligenta a turcoazului in jocul nonculorilor, precum si prin utilizarea unor materiale si a unor structuri volumetrice inedite.

Stephan Pelger aduce impreuna lumea animala - prin utilizarea blanii de vulpe - cu lumea vegetala - prin introducerea formelor de flori stilizate. Colectia capata pe alocuri tente suprarealiste, prin jocul cu dimensiunile si prin aerul sculptural al unora dintre modele.

Foarte interesanta este utilizarea elementelor florale supradimensionate nu numai la nivelul pantofilor (creati de Mihaela Glavan) si al pieselor vestimentare, dar si la nivelul accesoriilor pentru par. Acest model inedit de palarie turcoaz imi aduce aminte de fabulosul accesoriu din fluturi rosii, creat de Alexander McQueen in 2008 pentru colectia sa de primavara-vara.

Foarte mult mi-au placut si utilizarea indrazneata, dar stilata a transparentelor, precum si jocul inspirat al volumelor si texturilor.

Stephan Pelger si Mihaela Glavan au realizat o colaborare foarte frumoasa la aceasta editie a RFW, iar colectia rezultata m-a impresionat la fel de mult prin fiecare dintre piesele si accesoriile sale.



Andreea Peticaru


DSC_0488.jpg
DSC_0492.jpg
DSC_0498.jpg
DSC_0499.jpg
DSC_0503.jpg
DSC_0508.jpg
DSC_0512.jpg
DSC_0515.jpg
DSC_0518.jpg
DSC_0520.jpg
DSC_0525.jpg
DSC_0528.jpg
DSC_0532.jpg
DSC_0534.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii