Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sergiu Chihaia - RFW 2010

Marti, 15 Iunie 2010
Sergiu Chihaia - RFW 2010"Between The Two", colectia cu care tanarul Sergiu Chihaia a debutat la RFW 2010, este o imbinare a fluidului cu rigidul intr-o meditatie asupra valentelor modei contemporane.

Colectia este alcatuita aproape in intregime din piese de culoare neagra, doar doua tinute albe fiind prezente in acest joc al nonculorilor. Daca la nivel conceptual ("Between The Two"), aceasta alegere se sustine, la nivelul expresivitatii artistice mi s-a parut o varianta limitativa.

De remarcat in aceasta colectie sunt fermoarele care personalizeaza tinutele, precum si decupajele din voal ale pantalonilor skinny. Colectia este completata de interesante incaltari cu tinte, tot de culoare neagra, semnate Anna Cori.

Tinutele care mi-au atras atentia sunt cele doua in intregime albe, care, inafara fermoarelor si a partilor decupate din voal, se remarca prin jocurile volumetrice originale, care imbina, la nivel conceptual, fluiditatea schimbarii cu rigiditatea stabilitatii.


Andreea Peticaru


DSC_0440.jpg
DSC_0446.jpg
DSC_0448.jpg
DSC_0450.jpg
DSC_0453.jpg
DSC_0455.jpg
DSC_0457.jpg
DSC_0462.jpg
DSC_0467.jpg
DSC_0469.jpg
DSC_0473.jpg
DSC_0477.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Alina Ene - RFW 2010

    "Light Wear", colectia de debut a Alinei Ene, a fost cea mai inedita prezenta artistica din cadrul Romanian Fashion Week 2010.

  • Jachete 2010

    Unele dintre cele mai indragite piese vestimentare ale sezonului, jachetele de toamna-iarna 2010 impresioneaza prin bogatia variantelor structurale, de cromatica si de textura.

  • Cizme 2010

    Pentru a fi protejata impotriva frigului, asigurandu-ti in acelasi timp o aparitie plina de stil, alege unul dintre jucausele, indraznetele sau seducatoarele modele de cizme ale sezonului de toamna-iarna 2010.

  • Paltoane 2010

    Paltoane 2010 - trendurile toamnei. Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane - calduroase si fermecatoare - pentru 2010.

  • Fuste 2010

    Modelele de fuste ale sezonului de toamna-iarna 2010 se adreseaza multiplelor tipuri de feminitate din noi, fie ca este vorba de feminitatea romantica si indragostita de trecut, de cea tinereasca si exuberanta ori de feminitatea iremediabil eleganta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii