Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fuste 2010

Luni, 15 Noiembrie 2010
Fuste 2010
Foto: Hepta
Modelele de fuste ale sezonului de toamna-iarna 2010 se adreseaza multiplelor tipuri de feminitate din noi, fie ca este vorba de feminitatea romantica si indragostita de trecut, de cea tinereasca si exuberanta ori de feminitatea iremediabil eleganta.

Pentru momentele in care expansivitatea si flirtul sunt la ordinea zilei, designerii ne propun modele jucause de fuste mini, din piele, satin, tweed sau chiar lana. Purtate impreuna cu dresuri transparente sau colanti si cu pantofi, ghete, botine sau mai ales cizme peste genunchi, aceste modele de fuste mini ne ofera noi modalitati de a fi noi insene, reinventandu-ne in permanenta.

alexander_wang_fusta_aw2010.jpg
giambattista_valli_fusta_aw2010.jpg
tommy_hilfiger_fusta4_aw2010.jpg
 


Daca insa ne dorim o tinuta in cheia lejeritatii si a seductiei discrete, putem opta pentru modelele de fuste in A, care cunosc acum un nou moment de glorie. Marele lor avantaj este ca ne ofera o mai mare libertate de miscare in raport cu alte modele de fuste ale sezonului, subliniindu-ne in acelasi timp zona taliei si permitandu-ne sa "scoatem de sub lupa" zona coapselor.

marc_by_marc_jacobs_fusta_aw2010.jpg
michael_kors_fusta3_aw2010.jpg
salvatore_ferragamo_aw2010.jpg
 


Urmand tiparul fustelor in A, dar cu un plus de lejeritate si mister, fustele in stilul anilor '50 s-au dovedit marele hit al sezonului. Fie ca le purtam in combinatii retro, precum in vedem in colectiile Louis Vuitton si Tommy Hilfiger, sau in combinatii de inspiratie boho-chic ori utilitarista, puterea lor de a fascina ramane aceeasi.

fendi_aw2010(4).jpg
louis_vuitton_aw2010(6).jpg
tommy_hilfiger_fusta2_aw2010.jpg
 


Iar daca vorbim de seductie, nu putem trece cu vederea modelele de fuste de tip creion, care de la jumatatea secolului trecut incoace isi exercita puterea de atractie asupra tuturor marilor creatori. Pentru a fi in asentimentul acestora, putem alege in acest sezon dintre nenumaratele modele propuse, de la cele ultrastramte pana la cele retro cu model floral si de la cele "construite" din piele pana la cele de forma tubulara - cu diverse insertii de franjuri sau de blana.

burberry_prorsum_fw01_11(3).jpg
dolce_gabbana_fusta2aw2010.jpg
oscar_de_la_renta_fusta_aw2010.jpg
 


O alta aparitie notabila in lista de hituri ale sezonului o reprezinta modelele de fuste lungi pana in pamant - celebrele fuste maxi. Fie ca sunt realizate in stil sirena, in A sau din suprapuneri diafane de materiale, aceste modele de fuste ne creeaza o fermecatoare silueta elongata si, in plus, ne protejeaza in fata capriciilor de temperatura ale sezonului rece.

michael_kors_fusta2_aw2010.jpg
peter_som_fusta_aw2010.jpg
tibi_fusta_aw2010.jpg
 


Last but not least, vom vorbi despre fustele camel, care in acest sezon devin un trend in sine. Aici putem include atat nuantele calde de crem, bej si ocru, cat si pe cele mai reci de ivoriu, ambra sau nisipiu.

adam_fusta3_aw2010.jpg
dolce_gabbana_fusta_aw2010.jpg
tommy_hilfiger_fusta3_aw2010.jpg
 


In ceea ce priveste materialele, paleta de alegeri este practic limitata doar de preferintele personale ale fiecareia dintre noi. Astfel, designerii ne propun atat modele de fuste realizate din materiale groase de sezon - tricot, lana, tweed -, cat si modele de fuste realizate din materiale lejere - precum sifonul, matasea ori satinul. Pe langa acestea, fustele din piele au aparut din nou pe podiumuri, de aceasta data intr-o gama foarte generoasa de variante. Iar daca modelele de fuste elegante sunt specialitatea nostra, putem miza cu incredere pe cele din catifea sau din brocart - pe cat de constrangatoare inainte, pe atat de usor de purtat in acest sezon.

3.1_phillip_lim_fusta_aw2010.jpg
adam_fusta2_aw2010.jpg
adam_fusta4_aw2010.jpg
gianfranco_ferre_fusta_aw2010.jpg
nina_ricci_aw2010(4).jpg
prada_fw01_11(1).jpg
ralph_lauren_aw2010(2).jpg
ralph_lauren_fusta2_aw2010.jpg
tommy_hilfiger_fusta_aw2010.jpg
 

Andreea Peticaru

Sursa foto: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • Top 10 barbati in fuste, partea a II-a

    Iata ca am ajuns si la locul 5, loc ocupat de fermecatorul Ewan McGregor… Actorul a admis ca atunci cand e vorba de traditie, ii place s-o respecte, iar daca traditia scotiana ii cere sa poarte kilt la anumite evenimente, carismaticul actor se conformeaza.

  • Top 10 barbati in fuste, partea I

    Cine a spus ca fustele sunt doar pentru femei? Barbatii cu suficient testosteron, nu se feresc de a imbraca o fusta, pastrandu-si in continuare atitudinea cuceritoare. Special pentru doamne si domnisoare, am pregatit un top al barbatilor care au purtat fuste si au aratat cel putin…interesant.

  • Toamna 2008 - fuste la moda

    Toamna si-a facut aparitia mai devreme decat ne-am fi asteptat! Fustele, pantalonii , puloverele , paltoanele , botinele , cizmele si posetele in noile tendinte sunt "scoase" din garderoba si asezate asemenea unui puzzle pentru a alcatui tinutele tale preferate!

  • Cizme 2010

    Pentru a fi protejata impotriva frigului, asigurandu-ti in acelasi timp o aparitie plina de stil, alege unul dintre jucausele, indraznetele sau seducatoarele modele de cizme ale sezonului de toamna-iarna 2010.

  • Paltoane 2010

    Paltoane 2010 - trendurile toamnei. Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane - calduroase si fermecatoare - pentru 2010.

Mesaje (3) »
...
scris de zamfirmihaela, November 16, 2010

sunt foarte frumoase

...
scris de ank f., November 16, 2010

intotdeauna,stilul care ti se potriveste este cel mai bun...referitor la fuste,mmm ... nu toate sunt elegante si frumoase;moda este o" arta"

...
scris de alinutza1979, November 17, 2010

aproape toate imi plac, dar se pot accesoriza cu : http://lucrusoare-handmade.blogspot.com

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii