Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Luni, 07 Noiembrie 2011
Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011In 6 noiembrie au avut loc premiile EMA 2011, la Belfast. Gazda din acest an a fost nimeni alta decat vedeta Disney, Selena Gomez!

Desi nu sunt o mare fana a tinerelor talente Disney, Selena Gomez a dovedit ca are cateva calitati care cu siguranta o scot in fata colegilor ei de generatie.

Pe langa talent musical si actoricesc, plus un fizic atragator, tanara vedeta a facut in general alegeri foarte bune vestimentare atat in aparitiile sale publice, unde a fost asistata de stilisti, cat si in pozele facute de paparazzi, avand tinute tineresti si foarte chic.

Pe scena EMA, Selena a schimbat 9 tinute, conform traditiei, iar fiecare dintre cele noua tinute au fost impecabile.

Selena a aratat ca din filmul “Black Swan”, insa avand ca inspiratie personajul “white swan”, purtand o rochie alba, din dantela, cu tul Marchesa, de foarte bun gust.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Pe scena, Selena a purtat o salopeta rosie, dintr-un material lucios, o pereche de pantofi cu bot rotund cu platforme si toc inalt iar accesorizarea a fost facuta cu un colier cascada auriu.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Gazda premiilor a aratat absolut superb in topul galben, pantalonii scurti si botinele in nuanta cobalt.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

O aparitie mai sofisticata a fost asigurata de rochia lunga cu imprimeu.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Tricoul rosu polo, pantalonii scurti cu talie inalta si ciorapi pana la genunchi. Tinuta a fost accesorizata de o pereche de manusi iar intreaga tinuta a fost in tema cu locatia premiilor.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Vedeta a sustinut un moment artistic, interpretand piesa “Hit the lights”, purtand un body mov, din paiete si o pereche de cizme lungi, negre.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Printre tinutele mele preferate se afla cu siguranta si cea care include rochia mini, galbena, fara bretele. Colierul ales se potriveste perfect cu rochia, la fel si coafura si machiajul.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

O alta tinuta impecabila purtata de Selena la EMA a fost alcatuita dintr-o rochita colorata, frumos imprimata, vesela si sexi impreuna cu o pereche de pantofi bej, decupati in fata, cu aspect foarte pretios, cu toc inalt si  platforme.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Ultima tinuta are o tenta mai rock dar foarte glam, fiind formata dintr-o jacheta neagra, o pereche de colanti aurii si pantofi cu toc inalt.

Tinutele Selenei Gomez de la EMA 2011

Asadar, pentru orice eveniment se arata, nu ezita sa te inspiri din cele 9 tinute purtate de frumoasa Selena in calitate de gazda a show-ului EMA.

Autor: Patricia Ter

Te-ar putea interesa:
  • Tinuta de Plaja in Stilul Selenei Gomez

    Selena Gomez a fost surprinsa pe plaja in Malibu purtand un maieu verde neon Wildfox, pantaloni scurti din denim si ochelari de soare Westward Leaning in timp ce sarbatorea a 27-a aniversare a lui Ashley Tisdale.

  • Tinutele Saptamanii cu Selena Gomez, Kate Mara si alte Vedete

    O noua saptamana s-a incheiat, ceea ce inseamna ca ti-am pregatit din nou tinutele saptamanii, ce consta in 5 surse de inspiratie in stiluri diferite, pentru ocazii diferite.

  • Tinutele de la premiile Oscar 2011

    Gala de decernare a premiilor Oscar este, de foarte multi ani, o ocazie in care actorii, dar mai ales actritele pot face dovada elegantei si a bunului gust, dictand totodata principalele tendinte ale primaverii, la editia de anul acesta remarcandu-se rosul intens si culorile pastel stralucitoare.

  • Tinutele de la Cannes 2011: prima zi

    Va prezentam cele mai spectaculose tinute de pe covorul rosu de la Cannes 2011 din prima seara. Vedetele au stralucit in rochii somptuoase si elegante.

  • Tinutele de la premiile Grammy 2011

    Vedetele au preferat sa poarte tinute socante pe covorul rosu din fata Staples Center din Los Angeles, unde a avut loc, duminica seara, gala de decernare a premiilor Grammy, informeaza dailymail.co.uk.

Mesaje (4) »
...
scris de vizitator, November 08, 2011

nu imi vine sa cred ce ai ajuns

...
scris de vizitator, November 08, 2011

pune mai multe vederi pe youtube

...
scris de patricia ter, November 08, 2011

explica-te si semneaza-te draga vizitator. te rog. :)

...
scris de mirru0, November 17, 2011

foarte dragutza...as vrea sa am si eu cateva din tinutele selenei!!!!!!!!!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii