Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Versace prezinta colectia de primavara-vara 2012

Marti, 21 Februarie 2012
Colectia de primavara-vara 2012 semnata Versace este un tribut adus lui Gianni Versace si casei de moda Versace. Manechinele au defilat pe podium aratand precum niste sirene, Donatella Versace expunandu-si in acest fel viziunea legata de femeia Versace din sezonul cald.Colectia de primavara-vara 2012 semnata Versace este un tribut adus lui Gianni Versace si casei de moda Versace. Manechinele au defilat pe podium aratand precum niste sirene, Donatella Versace expunandu-si in acest fel viziunea legata de femeia Versace din sezonul cald.

Colectia reprezinta un amestec intre stilul traditional si cel futuristic. Sunt elemente ce duc cu gandul la inceputurile casei de moda insa cu o tenta moderna si indrazneata in stilul inconfundabil Versace.

Rochiile si fustele de zi sunt mini iar tinutele de seara sunt midi si lungi pana in pamant. Materialele folosite de Donatella consta in piele, chiffon, bumbac si neopren, acesta din urma fiind un element de noutate in colectiile de primavara-vara 2012.

Colectia de primavara-vara prezinta o paleta superba de culori. De la nuante de violet, verde, albastru deschis, aurii si bej, la imprimeuri cu stele de mare si scoici. Desigur, nu lipsesc nonculorile alb si negru.

Accesoriile folosite de designer pentru colectia de primavara-vara consta in sandale din piele, bratari si genti din piele sau imprimate.

Un adevarat spectacol ce a demonstrat inca o data locul casei Versace in lumea modei. Vorba cantecului: "Mai sus, tot mai sus!"...

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
ve1.jpg
ve10.jpg
ve11.jpg
ve12.jpg
ve13.jpg
ve14.jpg
ve15.jpg
ve16.jpg
ve17.jpg
ve18.jpg
ve19.jpg
ve2.jpg
ve20.jpg
ve21.jpg
ve3.jpg
ve4.jpg
ve5.jpg
ve6.jpg
ve7.jpg
ve8.jpg
ve9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii