Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

385.000 de spectatori la Sziget 2008

Marti, 19 August 2008
385.000 de spectatori la Sziget 2008Festivalul Sziget, care a prezentat, in ultima saptamana, o serie de concerte si alte evenimente artistice pe insula Obuda de pe Dunare, in Budapesta, a inregistrat un numar record de spectatori - 385.000, fata de 371.000 de oameni inregistrati la editia precedenta, informeaza Portofoliu.hu, preluat de MEDIAFAX .

Festivalul, care a debutat pe 12 august, cu un concert sustinut de Iron Maiden, a mai prezentat, pana duminica, recitaluri ale unor artisti precum Sex Pistols, R.E.M., Róisín Murphy, Kaiser Chiefs, The Kooks, Jamiroquai, Serj Tankian, Goran Bregovic Wedding & Funeral Band, Lacrimosa etc.
   
Cei mai multi spectatori, 70.000, au fost inregistrati pe insula, sambata, cand trupa R.E.M. a reprezentat principala atractie a serii, concertand pe scena principala a festivalului. De asemenea, ziua de vineri, cand au concertat trupele britanice Kaiser Chiefs si Jamiroquai, a atras la festival un public de 68.000 de oameni.
   
Vizitatorii insulei Obuda au fost deserviti, pe durata festivalului, de un numar de 68 de restaurante, 84 de baruri si mai multe cafenele. Acestea au pus la dispozitia publicului numeroase feluri de mancare traditionale unguresti, asortate cu vin si palinca de productie nationala, dar si diverse sortimente din bucataria chinezeasca, sarbeasca, sud-americana etc. Potrivit Budapest Times, puiul de balta pane, melcii umpluti, gogosile cu usturoi si, desigur, gulasul au fost printre preferate publicului.
   
Pentru a face fata temperaturilor ridicate, municipalitatea a instalat fantani si a distribuit apa in spatiul de festival. Pe durata unei saptamani, partipantii la eveniment au consumat un total de 8.000 de metri cubi de apa.
   
Patru sau cinci medici au fost de garda pe intreaga durata a festivalului, la cele trei corturi de prim ajutor existente, iar o ambulanta a fost intotdeauna pregatita pentru eventuale interventii. Insa in randul publicului s-au inregistrat doar cateva zgarieturi si julituri si cazuri minore de indigestie. O persoana suspectata de apendicita a fost spitalizata.
   
Managementul Sziget Kft se asteapta la venituri EBITDA (inainte de plata taxelor) in valoare de 200-250 de milioane de forinti (840.000 de euro - 1,05 milioane de euro) in 2008, in baza datelor disponibile pana in prezent. Acest lucru inseamna ca societatea isi va indeplini sau depasi obiectivele stabilite de contractul de achizitie pe cinci ani semnat in noiembrie 2007 cu EMG.

Nivelul cresterii ar putea face din Sziget Kft. o companie cu venituri in valoare de 3,5-4 miliarde de forinti (14,73-16,83 milioane de euro) si cu profituri EBITDA de 500-600 de milioane de forinti (2,10 - 2,52 milioane de euro) pana in 2012. Profitul EBITDA vizat de companie pentru 2009 este de 350 de milioane de forinti (1,47 milioane de euro)
   
Festivalul Sziget este unul dintre cele mai mari evenimente muzical-culturale europene, desfasurandu-se in Budapesta, pe insula Obuda de pe Dunare, si numarand un total de peste o mie de performance-uri. Pe toata durata evenimentului, numarul spectatorilor depaseste cifra de 350.000.
Te-ar putea interesa:
  • Amy Winehouse va concerta la Festivalul Sziget de la Budapesta

    Amy Winehouse va concerta, anul acesta, la Festivalul Sziget, care se desfasoara in Budapesta, intre 10 si 15 august, informeaza site-ul oficial al evenimentului.

  • Cea de-a 18-a editie a festivalului Sziget, in august 2010

    Cea de-a 18-a editie a festivalului Sziget, care se desfasoara anual la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunare, strangand peste 350.000 de spectatori si sute de artisti, va avea loc intre 11 si 16 august 2010, se arata pe site-ul oficial al evenimentului.

  • Festivalul Sziget 2009, intre 12 si 17 august

    Cea de-a 17-a editie a festivalului Sziget, care se desfasoara anual la Budapesta, pe insula Obudai de pe Dunare, strangand peste 350.000 de spectatori si sute de artisti, va avea loc anul acesta intre 12 si 17 august, se arata pe site-ul oficial al evenimentului, informeaza MEDIAFAX.

  • Festivalul Sziget din Budapesta a inregistrat un nou record de participare

    Cea de-a 17-a editie a Festivalului Sziget de la Budapesta, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, s-a incheiat duminica, inregistrand o audienta record de 390.000 de spectactori, in cele sase zile de concerte, au anuntat organizatorii, citati de AFP.

  • Restul e tacere - 4.927 de spectatori

    Filmul "Restul e tacere" de Nae Caranfil a avut, dupa avanpremiera si in primul weekend de prezenta in cinematografe, incasari de 60.618 de lei, productia fiind vazuta de 4.927 de spectatori, potrivit distribuitorului, MediaPRO Distribution.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii