Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bruce Springsteen va lansa un nou album in 2009

Joi, 06 Noiembrie 2008

Bruce Springsteen va lansa un nou album in 2009Rocker-ul american Bruce Springsteen isi va lansa noul album, o continuare a materialului discografic "Magic" (2007), in ianuarie 2009, potrivit MEDIAFAX .

Acest nou material discografic este o continuare a albumului "Magic", din 2007, al lui Springsteen si va contine piesa "Workin' on a Dream", pe care artistul a interpretat-o in premiera inaintea discursului lui Barack Obama din Cleveland, saptamana trecuta.


Springsteen declarase recent ca i-au ramas multe piese de calitate dupa colaborarea cu producatorul Brendan O'Brian si care nu au fost incluse pe albumul "Magic", din 2007, dar nu se stie deocamdata cate din aceste cantece vor fi incluse pe noul album. Springsteen este unul dintre sustinatorii infocati ai lui Obama.

El a participat la multe strangeri de fonduri si a organizat multe concerte pentru sprijinirea presedintelui american ales, pe toata durata campaniei electorale a acestuia. Bruce Frederick Joseph Springsteen s-a nascut pe 23 septembrie 1949, in Statele Unite, si este compozitor, cantaret si chitarist.

Springsteen a devenit celebru in lumea intreaga datorita stilului sau muzical, in care rock-ul se combina cu influentele pop, iar versurile romantice, cu sentimentele patriotice americane sau cu dragostea artistului pentru orasul lui natal, New Jersey. Maniera lui foarte reusita de a canta despre problemele obisnuite din viata cotidiana a oamenilor i-a adus numeroase premii, printre care 18 Grammy si un Oscar. Cele mai celebre albume ale lui Springsteen sunt "Born to Run" (1975) si "Born in the USA" (1984). A vandut peste 65 de milioane de albume in Statele Unite si peste 120 de milioane in lumea intreaga.
Te-ar putea interesa:
  • Trupa Placebo va lansa urmatorul album in iunie 2009

    Trupa Placebo a anuntat ca va lansa urmatorul album de studio, care, deocamdata, nu are un titlu, in iunie 2009.

  • Robbie Williams va lansa un nou album

    Cantaretul britanic Robbie Williams lucreaza la un nou album, care va fi lansat in 2009, potrivit MEDIAFAX .In ianuarie, managerul lui Robbie Williams, Tim Clark, declarase ca artistul nu va mai scoate niciun nou album pentru casa de discuri EMI pentru ca nu era multumit de noii patroni ai companiei.

  • Bob Dylan va lansa un nou album, in aprilie

    Cantaretul american Bob Dylan va lansa, in luna aprilie, un nou album de studio, care va cuprinde zece piese, informeaza revista de specialitate New Musical Express.

  • Christopher Lee va lansa un album de metal simfonic

    Actorul britanic Christopher Lee, interpretul personajului Saruman din trilogia "Stapanul inelelor", in varsta de 87 de ani, va lansa, pe 15 martie, un album de metal simfonic despre viata lui Carol cel Mare, informeaza nme.com.

  • Trupa Vama va lansa primul album pe 6 iunie

    Trupa Vama va lansa primul sau album de la infiintare, printr-un concert care va avea loc pe 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai trupei. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii