Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trupa Placebo va lansa urmatorul album in iunie 2009

Marti, 20 Ianuarie 2009

Trupa Placebo va lansa urmatorul album in iunie 2009Trupa Placebo a anuntat ca va lansa urmatorul album de studio, care, deocamdata, nu are un titlu, in iunie 2009.


Al saselea album Placebo va fi produs de David Bottrill, acesta fiind, totodata, si primul material discografic al celebrei trupe britanice la care va colabora noul tobosar, Steve Forrest, inlocuitorul lui Steve Hewitt, care a parasit trupa in 2007, invocand motive de ordin personal. Trupa a semnat cu casa PIAS, un grup muzical european, cu ajutorul caruia trupa Placebo isi va lansa albumele viitoare, informeaza MEDIAFAX .

Precedentul material discografic al trupei a fost "Meds", lansat in 2006. Placebo este o formatie de muzica rock alternativ, infiintata in Marea Britanie in 1994. Membrii formatiei sunt, la momentul actual, Brian Molko (voce, chitara, muzicuta, claviaturi), Stefan Olsdal (chitara bas, chitara, claviaturi, voce) si Steve Forrest (tobe).

Pana in prezent, membrii trupei Placebo a lansat cinci albume de studio, o colectie de single-uri, doua compilatii si douazeci si sapte de single-uri, iar piesele precum "Nancy Boy", de pe albumul "Placebo" (1996), "Pure Morning" si "Without You I'm Nothing", de pe albumul "Without You I'm Nothing" (1998), si "Every You Every Me", inclusa pe coloana sonora a filmului "Tentatia seductiei", le-au adus celebritatea.

Considerati de unii critici drept varianta glam a formatiei Nirvana, o consecinta a imaginii androgine pe care o afiseaza, Placebo continua sa fie una dintre formatiile cele mai de succes ale rock-ului alternativ contemporan.
Te-ar putea interesa:
  • Trupa Vama va lansa primul album pe 6 iunie

    Trupa Vama va lansa primul sau album de la infiintare, printr-un concert care va avea loc pe 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai trupei. 

  • Bruce Springsteen va lansa un nou album in 2009

    Rocker-ul american Bruce Springsteen isi va lansa noul album, o continuare a materialului discografic "Magic" (2007), in ianuarie 2009, potrivit MEDIAFAX .Acest nou material discografic este o continuare a albumului "Magic", din 2007, al lui Springsteen si va contine piesa "Workin' on a Dream", pe care artistul a interpretat-o in premiera inaintea discursului lui Barack Obama din Cleveland, saptamana trecuta.

  • Placebo se intorc in Romania pe 21 iunie

    Formatia britanica Placebo revine in Romania pentru a sustine un concert, pe 21 iunie, care se va desfasura in complexul Romexpo din Capitala, informeaza producatorii evenimentului, One Event.

  • "Battle For The Sun", noul album Placebo

    Noul album al trupei Placebo, care pe 21 iunie va concerta la Bucuresti, se va numi "Battle For The Sun" si va fi lansat pe 8 iunie, premiera primului extras pe single urmand sa aiba loc marti, la BBC Radio 1, informeaza One Event, organizatorii concertului din Capitala.

  • Trupa Arctic Monkeys va lansa un DVD

    Trupa britanica Arctic Monkeys va lansa, pe 3 noiembrie, un DVD cu inregistrari din concertul live - "Arctic Monkeys At The Apollo" -, informeaza MEDIAFAX .

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii