Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Castigatorii premiilor Grammy 2011

Luni, 14 Februarie 2011
Castigatorii premiilor Grammy 2011Marele castigator la gala premiilor Grammy 2011, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a fost grupul pop-country Lady Antebellum, formatia americana fiind recompensata cu cinci trofee.

Printre premiile acordate trupei americane se numara si cel pentru "cantecul anului" ("Need You Now") si "single-ul anului" ("Need You Now").

Lady Gaga a castigat trei trofee, inclusiv pentru "cel mai bun album pop" ("The Fame"). Cantareata si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-un ou urias purtat pe umerii unor barbati.

Cate trei trofee au primit rapperul Jay-Z si muzicianul soul John Legend. Jay-Z a primit doua premii Grammy pentru duetul sau cu Alicia Keys ("Empire State of Mind"), iar John Legend a fost recompensat pentru colaborarea sa cu grupul hip-hop The Roots.

Cu toate ca era marele favorit al galei si a fost nominalizat la 10 categorii, Eminem a primit doar doua premii Grammy, impunandu-se la categoriile "cel mai bun album rap" ("Recovery") si "cea mai buna prestatie solo rap" ("Not Afraid").

Trofeul pentru categoria "cel mai bun album al anului" a revenit rockerilor canadieni din trupa Arcade Fire, recompensati pentru cel de-al treilea material discografic de studio al lor, intitulat "The Suburbs".

Premiul la categoria "cel mai bun artist debutant" a fost castigat de Esperanza Spalding, acesta devenind primul muzician de jazz care castiga acest trofeu.

Dupa ce a avut parte de sapte nominalizari, chitaristul britanic Jeff Beck s-a impus la categoriile "cea mai buna prestatie instrumentala pop" si "cea mai buna prestatie instrumentala rock".

Paul McCartney a primit premiul Grammy pentru "cel mai bun concert rock solo", pentru albumul sau live "Good Evening New York City".

Trupa americana Muse a castigat la categoria "cel mai bun album rock", pentru materialul discografic "The Resistance".

Premiul Grammy pentru "cel mai bun cantec rock" a fost castigat de Neil Young, cu piesa "Angry World", extrasa de pe albumul "Le Noise".

Castigatoarea categoriei "cel mai bun single dance" a fost desemnata piesa "Only Girl in the World", interpretata de Rihanna, iar trupa rock americana The Black Keys s-a impus la categoria "cel mai bun album alternativ", cu "Brothers".



Te-ar putea interesa:
  • Eminem: cele mai multe nominalizari la editia din 2011 a premiilor Grammy

    Rapperul american Eminem, care se bucura de o revenire spectaculoasa in industria muzicala, dupa ce s-a luptat multi ani pentru a-si invinge dependenta de droguri, a primit, miercuri, cele mai multe nominalizari la cea de-a 53-a gala a premiilor Grammy, concurand la 10 categorii, informeaza Reuters.

  • Castigatorii premiilor Globul de Aur 2009

    Kate Winslet a castigat doua premii pentru interpretare la cea de-a 66-a editie a Globurilor de Aur, care a avut loc la Los Angeles, duminica, in timp ce Heath Ledger a fost premiat postum pentru prestatia sa din filmul "Cavalerul Negru", informeaza site-ul oficial al evenimentului, preluat de MEDIAFAX.

  • Favoritii premiilor Grammy 2013

    Artistii rock si R&B sunt favortii anului acesta la a 55-a editie a premiilor Grammy. Daca in 2013 Adele a fost cea care a facut furori, criticii spun ca solistul Frank Ocean si trupa Fun. au sanse sa plece acasa cu cele mai multe premii. Acestia au primit cate sase nominalizari, adica exact atatea premii cate a castigat anul trecut Adele.

  • Premiile Grammy 2011 vor avea loc pe 13 februarie

    Cea de-a 53-a editie a premiilor Grammy, considerate cele mai prestigioase recompense din industria muzicala, va avea loc pe 13 februarie 2011, au anuntat reprezentantii Recording Academy, organizatoarea acestei gale, informeaza accesshollywood.com.

  • Muzica lui Prince, Ray Charles si The Beatles, inclusa in Grammy Hall of Fame in 2011

    Un numar de 30 de cantece si de albume apartinand unor artisti de renume mondial, precum Prince, Ray Charles, The Beatles, Fats Domino si Duke Ellington, vor fi incluse in anul 2011 in Grammy Hall of Fame, informeaza music-news.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii