Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Favoritii premiilor Grammy 2013

Luni, 11 Februarie 2013
taylor swift grammyArtistii rock si R&B sunt favortii anului acesta la a 55-a editie a premiilor Grammy. Daca in 2013 Adele a fost cea care a facut furori, criticii spun ca solistul Frank Ocean si trupa Fun. au sanse sa plece acasa cu cele mai multe premii. Acestia au primit cate sase nominalizari, adica exact atatea premii cate a castigat anul trecut Adele.

Si romanii vor avea anul acesta emotii, Marius Moga fiind nominalizat la premiul de cel mai bun album vocal pop. Piesa compusa pentru Maroon 5, The Man who never lied, a fost inclusa pe materialul Never Exposed al formatiei, foarte apreciat de specialisti.

Unul dintre cele mai dorite trofee este „Inregistrarea anului” pentru care se bat nume mari: Taylor Swift, Kelly Clarkson sau Gotye. Dintre toate piesele, in opinia criticilor, favorite sunt “Somebody that I used to know”si piesa celor de la The Black Keys. La categoria albumul anului, batalia se da intre albume rock. Si aici Frank Ocean si Fun. au sanse reale de castig.

Preferatii vostri care sunt?


Te-ar putea interesa:
  • Castigatorii premiilor Grammy 2011

    Marele castigator la gala premiilor Grammy 2011, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a fost grupul pop-country Lady Antebellum, formatia americana fiind recompensata cu cinci trofee.

  • Eminem: cele mai multe nominalizari la editia din 2011 a premiilor Grammy

    Rapperul american Eminem, care se bucura de o revenire spectaculoasa in industria muzicala, dupa ce s-a luptat multi ani pentru a-si invinge dependenta de droguri, a primit, miercuri, cele mai multe nominalizari la cea de-a 53-a gala a premiilor Grammy, concurand la 10 categorii, informeaza Reuters.

  • Oscar 2010: favoritii pentru filme, regizori si actori

    "The Hurt Locker" si "Avatar", Kathyn Bigelow si James Cameron, Jeff Bridges si Sandra Bullock, Christoph Waltz si Mo'Nique sunt considerati drept principalii favoriti in cursa pentru premiile Oscar, care vor fi decernate, pe 7 martie, la Los Angeles, informeaza AFP.

  • Criza si la Grammy: se renunta la 31 de premii

    Incepand cu editia din 2012, numarul categoriilor premiate la Grammy Awards va scadea de la 109 la 78, pentru a reduce structura exagerat de "umflata" a evenimentului la care se decerneaza cele mai importante premii din industria muzicala.

  • Premiile Grammy 2011 vor avea loc pe 13 februarie

    Cea de-a 53-a editie a premiilor Grammy, considerate cele mai prestigioase recompense din industria muzicala, va avea loc pe 13 februarie 2011, au anuntat reprezentantii Recording Academy, organizatoarea acestei gale, informeaza accesshollywood.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii