Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Cavalerul Negru" si "Iron Man" - cele mai bune filme in 2008

Luni, 15 Decembrie 2008
Image"Cavalerul Negru", de Cristopher Nolan, si "Iron Man - Omul de Otel", de Jon Favreau, doua dintre filmele cu succes la public, inspirate din benzi desenate, au fost incluse in lista celor mai bune zece filme ale anului 2008 realizata de Institutul American de Film (AFI), informeaza Reuters, conform MEDIAFAX.

 In lista celor mai bune filme ale anului 2008 AFI a mai inclus "Strania poveste a lui Benjamin Button", de David Fincher, "Frost/Nixon", de Ron Howard, "Frozen River", de Courtney Hunt, "Gran Torino", de Clint Eastwood, Milk", de Gus Van Sant, "Wall-E", de Andrew Stanton, "Wendy and Lucy", de Kelly Reichardt, si "The Wrestler", de Darren Aronofsky.
  
In lista celor mai bune 10 productii de televiziune figureaza "Breaking Bad", "In Treatment", "John Adams", "Life", "Lost", "Mad Men", "The Office/ La birou", "Recount", "The Shield: Lege si Faradelege" si "The Wire/ Cartelul crimelor".
   
Listele AFI pe 2008 au fost realizate de doua jurii, formate din cate 13 persoane, membri ai Institutului American de Film, critici si academicieni.
   
Castigatorii vor fi onorati in cadrul unui pranz oficial, care va avea loc pe 9 ianuarie, la Four Seasons Hotel din Los Angeles.
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii