Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Festivalul DraCOOLa a fost amanat pentru 2009

Joi, 31 Iulie 2008
Festivalul DraCOOLa a fost amanat pentru 2009Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR) a amanat pana in 2009 organizarea Festivalului de filme horror si fantasy DraCOOLa, care urma sa aiba loc in august, la Brasov, din cauza unor probleme organizatorice, a declarat pentru MEDIAFAX regizorul Tudor Giurgiu, reprezentantul APFR.


"Am decis sail amanam pana la anul, din motive organizatorice si financiare", a declarat Giurgiu. "Nu am reusit, din lipsa timpului, sa ne ocupam cum trebuie de organizare, nu am reusit sa gasim parteneri", a mai spus acesta.
   
George Scripcaru, primarul Brasovului, a declarat,in aprilie pentru MEDIAFAX ca,in urma unei sedinte a Consiliului Local, a fost aprobat proiectul pentru Festivalul International de Film DraCOOLa, care va fi finantat cu o suma totala de circa 350-400.000 de euro, aceasta urmand sa fie "impartita intre municipalitate si surse colaterale, cum ar fi sponsorii".
   
"Este un festival care se adreseaza atat oamenilor din Brasov, cat si turistilor si pasionatilor de film. Vom avea doua sau trei locatii pentru proiectii in aer liber, dar probabil va exista si o locatie indoor, pentru proiectii in timpul zilei, festivalul urmand sa aiba mai multe sectiuni", spunea atunci Mihai Gligor, director de programe in cadrul APFR.
   
De asemenea, el a precizat ca, prin acest festival, APFRisi propun sa intrein Federatia europena a festivalurilor de film fantastic si horror, care grupeaza sapte-opt festivaluri din Europa. Printre festivalurile filiale ale acestei federatii se afla Fantasporto (organizat la Porto), Brussels International Festival of Fantastic Film (Bruxelles), Amsterdam Fantasy Film Festival, Neuchatel International Fantasy Film Festival, Cinenygma Luxembourg International Film Festival si Festival Internacional de Cinema de Catalunya.
   
APFR a primit,in cadrul sesiunii de finantari pentru organizarea sau participarea la festivaluri si targuri de filme interne si internationale, organizata de Centru National al Cinematografiei (CNC), suma de 200.000 de lei pentru organizarea Festivalului DraCOOLa.
   
O hotarare a Consiliului Local al Municipiului Brasov din 31 martie 2008 arata, la articolul 1, ca "se aproba participarea Municipiului Brasov in calitate de co-organizator al evenimentului «DraCOOLa International Film Festival Brasov», editia I, in perioada 4 - 10 august 2008" si, la articolul 2, ca "se aproba decontarea de catre Municipiul Brasov a cheltuielilor legate de desfasurarea acestui eveniment, respectiv premii, tiparituri, cazare, birou - comunicare - IT, diverse, in limita fondurilor aprobate in bugetul local pentru aceasta destinatie".


sursa: mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii