Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Filmarile la peliculele "Hobbit" debuteaza in februarie 2011

Luni, 18 Octombrie 2010
Filmrile la peliculele "Hobbit" debuteaza în februarie 2011Studiourile Warner Bros. au anuntat, vineri, ca filmarile pentru cele doua pelicule "Hobbit", bazate pe romanul omonim scris de J.R.R. Tolkien, vor incepe in februarie 2011, Peter Jackson urmand sa regizeze aceste lungmetraje, informeaza Reuters.

Reprezentantii Warner Bros. au pus astfel capat unor luni de speculatii privind soarta acestor filme.

In iunie, surse apropiate studiourilor de productie indicau ca regizorul si producatorul Peter Jackson se afla in negocieri pentru a realiza cele doua parti ale filmului "Hobbit", dupa ce Guillermo del Toro a anuntat, la sfarsitul lunii mai, ca nu va mai regiza aceste pelicule.

Jackson, celebru pentru adaptarea cinematografica a seriei "Stapanul Inelelor", este si co-scenarist al filmelor "Hobbit", alaturi de Fran Walsh, Philippa Boyens si Guillermo del Toro.

Soarta coproductiei Warner Bros. - prin divizia sa New Line Cinema - si Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) a fost incerta din cauza problemelor financiare ale companiei MGM, care detine drepturile pentru "Hobbit", informeaza Mediafax.

Warner Bros. si MGM au ajuns insa la o intelegere care ii permite companiei Metro-Goldwyn-Mayer sa acopere jumatate din cheltuielile de productie, estimate la un total de 500 de milioane de dolari, ce includ si costurile filmarii in 3D, informeaza publicatia Hollywood Reporter.

Guillermo Del Toro a renuntat la proiect tot din cauza diferitelor amanari. "Tinand cont de nenumaratele amanari in ceea ce priveste inceperea filmarilor pentru «The Hobbit», ma confrunt cu cea mai grea decizie din viata mea", a declarat, la sfarsitul lui mai, Guillermo del Toro intr-un comunicat postat pe site-ul fanilor trilogiei "Stapanul inelelor" - TheOneRing.net. "Dupa aproape doi ani in care am trait, respirat si conceput o lume la fel de bogata precum Middle Earth creat de Tolkien, trebuie, cu mare regret, sa renunt la regia acestor filme minunate", a spus acesta.

Filmarile pentru "The Hobbit" vor avea loc in Noua Zeelanda si vor dura cel putin un an.

"The Hobbit" este un roman scris in 1937 de autorul britanic J.R.R. Tolkien si prezinta povestea personajului Bilbo Baggins, plecat in cautarea unei comori. Romanul a precedat trilogia "The Lord of the Rings", in care abunda povestile epice despre magie si razboi.

Romanele "The Lord of the Rings" au stat la baza celor trei filme "Stapanul Inelelor" lansate de New Line Cinema intre 2001 si 2003. Trilogia "Stapanul Inelelor" a adus incasari de trei miliarde de dolari la nivel mondial, fara vanzarile de DVD-uri, si a obtinut 17 premii Oscar.

Expertii considera ca noul film bazat pe romanul "The Hobbit" ar putea avea un destin asemanator si un succes urias.



Te-ar putea interesa:
  • Filmarile pentru "The Hobbit" au fost amanate

    Filmarile pentru proiectul cinematografic "The Hobbit" vor debuta in iulie, cu o luna mai tarziu decat se anuntase initial, a confirmat actorul Ian McKellen, citat de scifiwire.com.

  • Filmarile pentru "The Hobbit" ar putea sa nu mai aiba loc in Noua Zeelanda

    Peter Jackson, regizorul filmului "The Hobbit", a declarat ca s-ar putea ca productia sa nu mai fie filmata in Noua Zeelanda, din cauza unor solicitari financiare ale sindicatelor de actori neozeelandezi, informeaza AFP.

  • Concerte 2011 - luna februarie

    Luna februarie aduce in Bucuresti traditionalele concerte de Valentine's Day si Dragobete, sustinute de Directia 5 si Taxi, dar si un nou show semnat de Gotan Project, precum si un recital acustic al lui James Walsh, solistul trupei britanice Starsailor.

  • Oscar 2011 va avea loc pe 27 februarie

    Editia din 2011 a galei premiilor Oscar va avea loc pe 27 februarie, a anuntat, joi, Tom Sherak, presedintele Academiei de film americane, organizatorul evenimentului, informeaza site-ul oscar.org.

  • Premiile Grammy 2011 vor avea loc pe 13 februarie

    Cea de-a 53-a editie a premiilor Grammy, considerate cele mai prestigioase recompense din industria muzicala, va avea loc pe 13 februarie 2011, au anuntat reprezentantii Recording Academy, organizatoarea acestei gale, informeaza accesshollywood.com.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii