Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

"Bing Bang Big Boom" a obtinut trofeul Anim'est 2010

Luni, 18 Octombrie 2010
"Bing Bang Big Boom" a obtinut trofeul Anim'est 2010Scurtmetrajul de animatie italian "Bing Bang Big Boom", o poveste pe tema evolutiei si a posibilelor sale consecinte, semnata de regizorul Blu, a primit trofeul Anim'est 2010, sambata seara, in cadrul galei de inchidere a festivalului.

Premiul pentru cel mai bun lungmetraj de animatie a fost acordat filmului "Kerity, la maison des contes/ Kerity, casa povestilor", de Dominique Monfery, in timp ce "Dust kid/ Copilas de praf", de Yumi Jung, a fost desemnat cel mai bun scurtmetraj din competitie.

La categoria "cel mai bun film studentesc", premiul a fost adjudecat de scurtmetrajul american "Bottle/ Sticla", semnat de Kirsten Lepore.

Premiul pentru cel mai bun videoclip, oferit de MTV si Toon Boom, a fost acordat clipului "Out of the forest", apartinand formatiei The National Slow Show, in timp ce la categoria "cel mai bun clip publicitar", premiul a fost acordat executiei "Scrabble Yoga", semnata de agentia Ogilvy Paris.

Totodata, scurtmetrajul "Matei, Matei", realizat de Cecilia Felmeri, a fost desemnat cel mai bun film romanesc din competitia Anim'est 2010. Cel mai bun film de la sectiunea "Balkanimation" a fost desemnat scurtmetrajul "Once upon a many time/ A fost odata si inca odata", de Eva Cvijanovic.

Tot in cadrul galei Anim'est 2010, premiul special al juriului a fost acordat filmului "Anna Blume", de Vessela Dantcheva, in timp ce premiul publicului a fost adjudecat de pelicula ""One minute fly/ Viata de un minut a unei muste", informeaza Mediafax.

Premiul special pentru intreaga activitate acordat unui animator roman cunoscut a fost decernat lui Zeno Bogdanescu, regizor, arhitect si decan al Facultatii de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti.

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est a fost organizata de Asociatia Culturala Este'n'est, s-a desfasurat in perioada 8 - 17 octombrie, la Cinema Patria, Cinema Scala si Cinema Union din Bucuresti si va fi urmata de o retrospectiva la Cinema Victoria din Cluj-Napoca, in perioada 22 - 24 octombrie.

Animatorul american Alex Budovsky a fost invitatul special al editiei de anul acesta. Budovsky si-a proiectat scurtmetrajele la Cinema Patria, in cadrul prezentarii dedicate filmului independent de animatie din New York.

Festivalul a inclus 511 filme de scurt si lung metraj, cinci titluri japoneze in cadrul retrospectivei Studio 4°C, hiturile din sectiunea Mozaic, filmele de animatie creepy, bizare si neconventionale mixate cu un live act audio-video marca Matze si Andrei Fantana, in cadrul Creepy Animation Night 2, dar si cele mai bune 14 filme autohtone realizate in 2010 de o generatie tanara de animatori, care promite sa revigoreze suflul animatiei romanesti.


Te-ar putea interesa:
  • Alex Budovsky, la Anim'est 2010

    Animatorul american Alex Budovsky este invitatul special al editiei de anul acesta a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, ce se desfasoara intre 8 si 17 octombrie la Bucuresti, au declarat, marti, organizatorii, intr-o conferinta de presa.

  • "Iluzionistul", de Sylvain Chomet, proiectat in deschiderea Anim'est 2010

    Filmul "Iluzionistul/ L'illusionniste", regizat de Sylvain Chomet, dupa ultimul scenariu al cunoscutului cineast francez Jacques Tati, deschide cea de-a cincea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, pe 8 octombrie, la Cinema Patria din Capitala, informeaza organizatorii.

  • "Chienne d'histoire", laureat al Palme d'Or, este prezent la Anim'est 2010

    Castigatorul premiului Palme d'Or 2010 pentru cel mai bun scurtmetraj, "Chienne d'histoire", de Serge Avedikian (Franta), se numara printre peliculele din competitia Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, care se va desfasura la Bucuresti, intre 8 si 17 octombrie.

  • Premii de 15.000 euro la Baby Boom Show

    S-a deschis lista inscrierilor la concursurile Baby Boom Show de anul acesta! Atat intre 14 si 17 aprilie, in cadrul targului de la Romaero Baneasa, cat si inainte, pe site-ul evenimentului www.babyboomshow.ro , poti castiga nenumarate premii, extrem de folositoare atat pentru copii, cat si pentru viitoarele mamici. Primul Targ International dedicat copiilor de pana la 5 ani si viitoarelor mamici pune la bataie cadouri de 15.000 euro.

  • Shopping si premii de 15.000 de euro la Baby Boom Show!

    Cu o saptamana inaintea Sarbatorilor de Pasti, copiii si viitoarele mamici au ocazia sa se bucure de un shopping eficient si sa castige premii de 15.000 de euro.

Mesaje (1) »
...
scris de TerryFreeman, July 09, 2011

That is perfect that people are able to get the mortgage loans and that opens completely new opportunities.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii