Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Luxury Show 2008

Miercuri, 03 Decembrie 2008
Luxury Show 2008Inceputul lunii decembrie a devenit pentru milionarii romani sinonim cu inaugurarea celei mai exclusiviste expozitii din tara - Luxury Show. In acest an, intre 4 si 7 decembrie, Pavilionul Central al Romexpo devine "Kilometrul 0" al luxului si extravagantei, informeaza comunicatemedia.ro.

 


Organizatorii au creat un nou concept fabulos pentru aceasta editie - Luxury City - cu care spera sa atraga peste 10.000 de vizitatori.

Luxury City este un oras in miniatura, ce transpune calatorul intr-un univers extravagant si pretios, inspirat de locatii celebre in intreaga lume pentru stilul de viata rafinat pe care il etaleaza. Orasul Luxului se va intinde atat pe orizontala, cat si pe verticala, cuprinzand 4 zone: Luxury Marina; Luxury Night; Life Living in Luxury City; Luxury Mall.

Aflat la a treia editie, Luxury Show nu se dezminte si aduce premiere pe piata romaneasca a produselor de lux. Autoitalia va lansa in premiera pentru Romania, in cadrul Serii de Gala, automobilul Maserati Quatroporte, a carui valoare este de 142.000 euro (TVA inclus). Tot cei de la Autoitalia vor expune automobilul Maserati Collezione Centro, in valoare de 160.000 euro (TVA inclus).

Modelul a fost lansat intr-o editie limitata de doar 100 de exemplare. Patru Maserati Collezione Centro au fost deja vandute in Romania, o dovada clara a faptului ca apetitul romanilor de succes pentru atomobile exclusiviste este in continuare foarte mare.
Milionarii pasionati de yahting vor fi cu siguranta atrasi de ambarcatiunea Superhawk 43, o adevarata "bijuterie" in valoare de 420.000 euro (taxele nu sunt incluse), expusa de LZ Yachting Ltd.

Editia din 2007 a Luxury Show i-a costat pe organizatori 500.000 de euro. Anul trecut, organizatorii i-au rasfatat pe vizitatori cu bijuterii demne de o familie regala, barci cu motor din mahon si un Volkswagen Beetle aurit. In acest an, invitatii vor pasi in Luxury City - concept ce insumeaza tot ceea ce inseamna rafinament, lux si rasfat in anul 2008. Editia 2007 a reunit un numar de 200 de expozanti si o valoare totala a obiectelor expuse de 60 de milioane de euro.

Pretul biletului de intrare pentru editia Luxury Show din acest an este de 60 RON. Programul evenimentului este:

•04 decembrie - 19:00 - 23:00 (Seara de Gala - Acces pe baza de invitatie)
•05 decembrie - 14:00 - 22:30
•06 decembrie - 12:30 - 22:30
•07 Decembrie - 12:30 - 22:30
Te-ar putea interesa:
  • Conceptul editiei Luxury Show va fi "Luxury City"

    Conceptul editiei din 2008 a Luxury Show, "Luxury City", a fost prezentat, joi seara, in cadrul unui eveniment care a gazduit o prezentare de moda semnata de Ingrid Vlasov si o mini-expozitie cu bijuterii de lux, marca Vendome, potrivit MEDIAFAX .

  • Luxury Show 2007 s-a deschis oficial, joi

    Cea de-a doua editie a Luxury Show a fost deschisa oficial, joi, de Principesa Margareta, George Cojocaru, presedinte general al Romexpo, si Camelia Buda, director general Eurexpo, publicul larg fiind asteptat la eveniment incepand cu ora 19.00.

  • Gala LUXURY SHOW 2007 dedicata caritatii

    In perioada 6-9 decembrie 2007, Pavilionul Central din Cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO va gazdui cea de-a doua editie a evenimentului Luxury Show. Purtand amprenta elegantei si rafinamentului desavarsit, evenimentul organizat de ROMEXPO si EUROEXPO va reuni cele mai importante branduri de lux, intr-un decor pe masura. Seara de gala a celui mai elegant eveniment al anului, LUXURY SHOW 2007, este marcata de o actiune caritabila cu strangere de fonduri organizata in colaborare cu FUNDATIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI.

  • Mamaia Exotic Car Show 2008

    Statiunea Mamaia va gazdui, la acest sfarsit de saptamana, o expozitie de masini, "Mamaia Exotic Car Show", eveniment care va transforma pentru trei zile centrul statiunii intr-un loc de pelerinaj al celor pasionati de autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Romanian Boat Show Mamaia 2008

    Set Events si Power Marine te invita, intre 18 si 22 iunie, in Mamaia, vis-a-vis de Hotel Rex, la prima editie a Romanian Boat Show Mamaia. Evenimentul reuneste cele mai importante branduri de yachturi, ambarcatiuni cu vele si motor, precum si accesorii pentru acestea.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii