Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Romanian Boat Show Mamaia 2008

Miercuri, 18 Iunie 2008
Romanian Boat Show Mamaia 2008Set Events si Power Marine te invita, intre 18 si 22 iunie, in Mamaia, vis-a-vis de Hotel Rex, la prima editie a Romanian Boat Show Mamaia. Evenimentul reuneste cele mai importante branduri de yachturi, ambarcatiuni cu vele si motor, precum si accesorii pentru acestea.

Pe parcursul a cinci zile, veti putea admira ambrcatiunile expuse pe platforma din fata Hotelului Rex, afla informatii despre ultimele trenduri din domeniul nautic si purta discutii in amplele spatii lounge din incinta expozitiei sau chiar face achizitii.

De asemenea, Romanian Boat Show va ofera ocazia de a testa ambarcatiunile intr-o mini-croaziera pe mare sau pe Lacul Siutghiol.

Atmosfera de eleganta va fi completata de oferte din domenii conexe: masini de lux prin Maserati, imobiliare prin CBRE/Eurisko si bauturi fine prin BDG (Metaxa si Cutty Sark).

Miercuri, 18 iunie 2008, la ora 11.00 va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului prin conferinta de presa, care va fi urmata de un tur special al expozitiei acordat reprezentantilor media.

Romanian Boat Show Mamaia 2008Incepand cu ora 15.00, Romanian Boat Show Mamaia isi va deschide portile publicului larg. Intre 19-22 iunie, expozitia va fi deschisa intre orele 10.00 si 20.00. Accesul se face pe baza de invitatie sau bilet cu valoare fixa (10 RON).

sursa: comunicatemedia.ro
Te-ar putea interesa:
  • Mamaia Exotic Car Show 2008

    Statiunea Mamaia va gazdui, la acest sfarsit de saptamana, o expozitie de masini, "Mamaia Exotic Car Show", eveniment care va transforma pentru trei zile centrul statiunii intr-un loc de pelerinaj al celor pasionati de autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Mamaia 2008 - intre 18 si 24 august

    Cea de-a 38-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia se va desfasura, anul acesta, intre 18 si 24 august, la Teatrul de Vara din Mamaia, au declarat, joi, organizatorii evenimentului, intr-o conferinta de presa.

  • Romanian Salsa Festival - 4-10 august 2008

    Asociatia Afrolatino Productions – reprezentant exclusiv World Salsa Championship pentru Romania – organizeaza Romanian Salsa Festival, in parteneriat cu Televiziunea Romana, Radio 21, Primaria Constanta, Asociatia de promovare Litoral si Wilmark Academia de Baile.

  • Luxury Show 2008

    Inceputul lunii decembrie a devenit pentru milionarii romani sinonim cu inaugurarea celei mai exclusiviste expozitii din tara - Luxury Show. In acest an, intre 4 si 7 decembrie, Pavilionul Central al Romexpo devine "Kilometrul 0" al luxului si extravagantei, informeaza comunicatemedia.ro. 

  • Tango argentinian la Mamaia

    Seria spectacolelor de tango argentinian care vor avea loc la sfarsitul fiecarei saptamani pana la sfarsitul sezonului estival, pe scena piatetei din zona Cazino Mamaia, a fost deschisa, joi seara, turistii avand posibilitatea sa ia lectii de tango, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii