Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Paris, cel mai atractiv oras din lume in 2009

Vineri, 19 Iunie 2009
Paris, cel mai atractiv oras din lume în 2009Parisul a fost votat cel mai atractiv brand de oras din lume in 2009, in cadrul unui sondaj realizat de specialistul in cercetare de piata GfK Roper, Sydney fiind desemnat orasul cu cei mai prietenosi locuitori, cu cea mai buna calitate a vietii, a climei si a peisajelor, informeaza Reuters.

Indicele Anholt-GfK Roper City Brands IndexSM (CBI), calculat pe baza preferintelor a 10.000 de persoane din 20 de tari, aseamana orasele cu brandurile si masoara perceptia persoanelor intervievate asupra imaginii si reputatiei de care se bucura 50 de orase mari din lume.
    
In urma acestui sondaj, Parisul a fost desemnat castigator in clasamentului general al oraselor, fiind urmat de Sydney, Londra, Roma si New York, informeaza Mediafax .
    
"Acest index masoara perceptia lumii asupra fiecarui oras, care influenteaza alegerile oamenilor asupra locului in care doresc sa traiasca, sa lucreze sau sa isi petreaca vacantele", a explicat Simon Anholt, fondatorul CBI.
    
Respondentii au fost rugati sa ordoneze cele 50 de orase in sase categorii principale: "Presence" (cunoasterea orasului si a contributiei lui globale), "Place" (curatenia, climatul, aspectul placut al orasului), "Pre-requisites" (calitatile de baza ale orasului si facilitatile publice), "People" (ospitalitatea locuitorilor si usurinta integrarii), "Pulse" (stilul de viata si locurile de relaxare sau de distractie) si "Potential" (perceptia asupra mediului de afaceri din oras, posibilitatile de gasire a unui loc de munca si de completare a educatiei).
    
Desi Sydney a iesit pe primul loc in trei din cele sase categorii, Parisul a castigat la total, datorita avansului mare pe care l-a avut fata de Sydney la categoriile "Presence" si "Pulse".
    
Londra, clasat pe locul al treilea ca punctaj general, este cel mai cunoscut oras din lume si, totodata, orasul in care oamenii intrevad cele mai mari oportunitati de afaceri.
    
La partea opusa a clasamentului s-au clasat orasul saudit Jeddah - cel mai putin cunoscut dintre orase, orasul indian Mumbai - considerat nu foarte curat si orasul egiptean Cairo - desemnat orasul cu cei mai neprietenosi locuitori.
    
In urma acestui sondaj, Parisul a fost declarat castigatorul clasamentului general al oraselor, fiind urmat de Sydney, Londra, Roma, New York, Barcelona, San Francisco, Los Angeles, Viena si Madrid.



Te-ar putea interesa:
  • "Paris, I Kill You", un nou film de groaza a carui actiune se desfasoara in Paris

    Producatori din Franta si Germania pregatesc un film-omnibus de groaza, "Paris, I Kill You", care sa transforme capitala Frantei din cel mai romantic oras din lume intr-o scena a crimelor, informeaza variety.com.

  • Brasovul a devenit un "Oras din poveste"

    Brasovul a devenit, vineri seara, un adevarat "Oras din poveste", asa cum se numeste programul sarbatorilor de iarna, dupa ce iluminatul ornamental de Craciun a fost inaugurat in cadrul unui spectacol de colinde romanesti si internationale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Bucuresti- un oras al artei si culturii

    La sfarsit de septembrie, Capitala continua seria evenimentelor culturale, imbinand in cel mai eficient mod teatrul, dansul si muzica, incercand parca sa concureze, spre fericirea noastra, a publicului, cu Sibiul- frumoasa Capitala Culturala Europeana. Doua festivaluri deosebite vor multumi gusturile celor mai pretentiosi spectatori si vor face din aceasta perioada una de neuitat pentru iubitorii de cultura.

  • Bruxelles este cel mai plictisitor oras iar Londra - cel mai murdar

    Bruxelles este cel mai plictisitor oras din Europa, Londra - cel mai murdar, iar Parisul este supraapreciat, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un site de consiliere turistica, publicate de Reuters si MEDIAFAX.

  • Danemarca, cea mai fericita tara din lume

    Danemarca, marcata de o atmosfera pasnica, de democratie si echitate sociala, este cea mai fericita tara din lume, potrivit unui studiu realizat de un organism finantat de guvernul american, World Values Survey, publicat, in iulie, in Perspectives on Psychological Science si preluat de Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii