Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Premiile Oscar vor avea loc pe 22 februarie 2009

Marti, 15 Aprilie 2008

Premiile Oscar vor avea loc pe 22 februarie 2009 A 81-a ceremonie a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie 2009, la Hollywood, au anuntat, luni, organizatorii prestigiosului eveniment al celei de-a saptea arte, informeaza AFP.


Ca in fiecare an din 2001, evenimentul, care dureaza trei ore, vizionat de sute de milioane de telespectatori din lumea intreaga, va avea loc la teatrul Kodak, din inima cartierului istoric al cinematografiei, situat in nord-vestul orasului Los Angeles, a precizat Academia americana de film.

Buletinele de vot pentru desemnarea nominalizarilor vor fi trimise celor aproximativ 5.800 de membri ai colegiului electoral al Academiei pe 26 decembrie 2008. Scrutinul se va incheia pe 12 ianuarie. Zece zile mai tarziu, pe 22 ianuarie, vor fi anuntate nominalizarile la cele 24 de categorii de premii, la sediul Academiei, din Beverly Hills, Los Angeles.

Aceasta mini-ceremonie are loc de obicei intr-o zi de marti, insa a fost mutata doua zile mai tarziu pentru a nu coincide cu instalarea in functie a celui de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, eveniment prevazut pentru data de 20 ianuarie, a subliniat Academia americana de film.

Pe 28 ianuarie va debuta o noua operatiune de votare, de data aceasta pentru castigatorii de la fiecare categorie de premii. Scrutinul acesta se va incheia pe 17 februarie, la ora locala 17.00. Premiile Oscar, cele mai ravnite recompense de la Hollywood, au fost organizate anual din 1929, fara intrerupere, nici macar in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

La editia din 2008, thriller-ul "Nu exista tara pentru batrani", de Joel si Ethan Coen, a primit patru premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai buna regie, cel mai bun scenariu adaptat si cel mai bun rol secundar masculin (Javier Bardem).


sursa: www.mediafax.ro
Te-ar putea interesa:
  • Oscar 2011 va avea loc pe 27 februarie

    Editia din 2011 a galei premiilor Oscar va avea loc pe 27 februarie, a anuntat, joi, Tom Sherak, presedintele Academiei de film americane, organizatorul evenimentului, informeaza site-ul oscar.org.

  • Premiile Grammy 2011 vor avea loc pe 13 februarie

    Cea de-a 53-a editie a premiilor Grammy, considerate cele mai prestigioase recompense din industria muzicala, va avea loc pe 13 februarie 2011, au anuntat reprezentantii Recording Academy, organizatoarea acestei gale, informeaza accesshollywood.com.

  • Premiile Oscar 2009

    Mult asteptata decernare a premiilor Academiei americane de film a avut loc pe 23 februarie la Kodak Theatre din Los Angeles, fiind transmisa in direct si in Romania de canalul HBO, incepand cu 3:00, ora Romaniei.

  • Premiile Oscar 2009, in direct, la HBO Romania

    Gala Premiilor Oscar 2009 va fi transmisa, in direct si in versiune originala nedublata, luni, 23 februarie, de la ora 3.00, la HBO Romania, informeaza MEDIAFAX.

  • Premiile Oscar 2008

    Decernarea premiilor Oscar, eveniment ce a avut loc duminica la Kodak Theatre din Los Angeles, a reprezentat cel mai impresionant eveniment de acest gen al anului in curs.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii