Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Regizori debutanti in FNT 2009

Marti, 20 Octombrie 2009

Regizori debutanti in FNT 2009Prezenta sectiunii Debut incepe in FNT 2009 la cel mai dinamic teatru independent din Bucuresti si anume Teatrul LUNI de la Green Hours.

Sambata, 31 octombrie si duminica, 1 noiembrie, de la ora 22.00, veti putea vedea Faceti loc!, un text scris de Mihaela Michailov si regizat de David Schwartz. Cristina Modreanu, selectionerul unic FNT 2009 a vazut in acest spectacol “este expresia revoltei unei generatii fata de aparatul de stat incompetent si indiferent la problemele oamenilor obisnuiti.”

Miercuri, 4 noiembrie si joi, 5 noiembrie, de la ora 22:00, tot la Teatrul LUNI de la  Green Hours, se va juca spectacolul "Concretii", dupa Vladimir Sorokin, regia Alexandru Mihaescu, unde povestea e simpla: trei tineri ies pentru o noapte de clubbing, care implica vizite repetate “Arhive Literare”, la care se conectaza pentru a consuma opere literare clasice. Cum consuma si ce ramane dupa aceea, va invitam sa descoperiti.

Ambele spectacole sunt productii ale Teatrului LUNI de la Green Hours.

Bogdan Georgescu (dramaturg) si din nou David Schwartz (regizor) va asteapta vineri, 6 noiembrie,  de la ora 18:00 si ora 21:00, la Teatrul National, Sala Atelier - Romania! Te pup., un spectacol despre care Cristina Modreanu scrie: „Scriitura lui Bogdan Georgescu este foarte proaspata si curajoasa, ambitionand sa creeze forma spectacolului inca de la nivelul textului. E vorba despre cativa actori care, dupa ce se prezinta publicului, (…) creeaza legaturile dintre scene prin elaborarea unei coloane sonore pentru spectacol cu sunete provocate prin lovirea unor obiecte casnice.”

Spectacolul este produs de Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi.

Vineri, 6 noiembrie si sambata, 7 noiembrie, de la ora 22:00, la Club La Scena, Teatrul Arca va prezenta Hipioti si Bolsevici, de Amiel Gladstone, in regia lui Felix Crainicu, un spectacol al carui laitmotiv este „cum poti sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? povesteste-i planurile tale”.

Ultimul spectacol propus in acest an la sectiunea Debut este Pool (no water) de Mark Ravenhill, in regia Alexandru Mihaescu, produs de Teatrul German de Stat din Timisoara, care se va juca duminica, 8 noiembrie, de la ora 18:00 si 20:30, pe scena Salii Atelier a Teatrului National.

 „Conceptia regizorului este ca spatiul de joc sa dubleze peretii unei galerii de arta in care, uneori, personajele sa devina chiar exponatele.” Precizeaza Cristina Modreanu, critic de teatru si selectioner unic FNT 2009, conform unui comunicat de presa.


Te-ar putea interesa:
  • Gala International Emmy Awards 2010 a premiat in special debutanti

    Debutantii s-au remarcat, luni seara, la New York, in cadrul celei de-a 38-a gale International Emmy Awards, nu mai putin de cinci tari obtinand victorii considerate "istorice" de editorii revistei Variety.

  • Oscar 2010: favoritii pentru filme, regizori si actori

    "The Hurt Locker" si "Avatar", Kathyn Bigelow si James Cameron, Jeff Bridges si Sandra Bullock, Christoph Waltz si Mo'Nique sunt considerati drept principalii favoriti in cursa pentru premiile Oscar, care vor fi decernate, pe 7 martie, la Los Angeles, informeaza AFP.

  • Regizori romani prezenti la Saptamana Filmului Romanesc de la Budapesta

    Regizorii Hanno Höfer si Constantin Popescu Jr. participa, in perioada 11 - 17 octombrie, la Saptamana Filmului Romanesc de la Budapesta, organizata de Institutul Cultural Roman din capitala Ungariei, informeaza institutia.

  • Programul B - EST IFF 2009

    Luni, 23 martie/ 23rd March19.30 GALA DE DESCHIDERE VICKY CRISTINA BARCELONA/ Woody Allen, USA - Spania, 2008, 96 min.

  • 25 de filme la NexT 2009

    Un numar de 25 de filme concureaza in cadrul celei de-a treia editii a Festivalului NexT, care va avea loc intre 1 si 5 aprilie, si se va desfasura la Cinemateca Eforie si Cinema Scala din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, citati de MEDIAFAX .

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii