Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Shrek apare din nou pe marile ecrane in 2010

Vineri, 27 Noiembrie 2009
Shrek apare din nou pe marile ecrane in 2010Al patrulea film din franciza "Shrek", realizat in format 3 D si lansat in vara lui 2010, va fi totodata si ultimul opus din aceasta serie care prezinta aventurile celui mai cunoscut capcaun verde din istoria filmelor de animatie, informeaza allocine.fr.

Regizorul Mike Mitchell a anuntat, miercuri, ca franciza "Shrek" se va incheia odata cu lansarea celui de-al patrulea film din serie, "Shrek Forever After", ce va fi produs in format 3D.

In cei noua ani de existenta, Shrek a salvat-o pe printesa Fiona din ghearele unui dragon, a dejucat planurile unui Print nu chiar Frumos si a recuperat cheile regatului Far Far Away, relateaza Mediafax .

In noul film, capcaunul verde va porni intr-o ultima aventura, fiind insotit de o pleiada de actori de renume care au acceptat sa isi imprumute vocile pentru celelalte personaje din film. Pentru acest film de adio, regizorul Mike Mitchell a indraznit chiar sa amestece stilurile cinematografice si a mixat fratii Grimm cu filmul cult al lui Frank Capra, "O viata minunata".

Regizorul le pune spectatorilor intrebarea fatidica: Ce ar fi devenit regatul Far Far Away daca Shrek nu ar fi existat? In "Shrek Forever After", epoca in care personajul principal rosea cu usurinta este de mult apusa: celebrul capcaun verde este acum un tata de familie matur si asezat, cu trei copii, insa oarecum nostalgic fata de viata aventuroasa pe care o ducea in trecut. Pentru a-si regasi spiritul din trecut, Shrek semneaza un pact cu maleficul pitic Rumpelstiltskin. Acest pact devine un adevarat cosmar pentru Shrek, care se vede transbordat intr-o versiune alternativa a regatului Far Far Away, care nu mai seamana deloc cu regatul din povestea originala.

Intr-o lume in care Shrek nu a existat, magarul nu mai "murmura", ci este un sclav. Motanul-Incaltat este un mare lenes, iar piticul Rumpelstiltskin domneste peste acest regat cu o mana de fier. Culmea ororii pentru Shrek: el si Fiona nu s-au intalnit niciodata. Mike Mitchell a introdus in acest film o serie de personaje noi, precum doua vrajitoare care vaneaza capcauni, dar si "cel mai frumos capcaun ce a fost vazut vreodata", potrivit cineastului american.

Chiar daca spectatorii banuiesc deja ca "Shrek Forever After" va avea, invariabil, un happy end traditional, felul in care celebrul capcaun va reusi sa repuna lucrurile in ordine in regatul Far Far Away nu a fost inca dezvaluit de producatori, facandu-i pe spectatori sa astepte cu nerabdare lansarea filmului.

Trailerul filmului este deja considerat un eveniment in sine, el urmand sa fie prezentat inainte de proiectia filmului "Avatar", cel mai recent film 3D regizat de James Cameron, lansat pe 16 decembrie. "Shrek Forever After" va fi lansat pe marile ecrane pe 7 iulie 2010.


Te-ar putea interesa:
  • "Shrek" IV va fi lansat pe marile ecrane pe 21 mai

    Al patrulea film din franciza "Shrek", care a prezentat, de-a lungul timpului, aventurile celui mai cunoscut capcaun verde din istoria peliculelor de animatie, va fi lansat pe marile ecrane pe 21 mai, in Statele Unite ale Americii, au anuntat, joi, producatorii, citati de AFP.

  • Filmul "Motivat sa ucida" apare vineri pe marile ecrane romanesti

    Filmul "Motivat sa ucida/ Law Abiding Citizen", cu Gerard Butler si Jamie Foxx in distributie, ruleaza pe marile ecrane din Romania incepand de vineri, informeaza MediaPro Distribution.

  • Tom si Jerry pe marile ecrane

    Tom si Jerry, indragitele personaje de desene animate, vor fi readuse la viata de studiourile Warner Bros., urmand sa apara intr-un lungmetraj pentru marile ecrane, informeaza variety.com, citat de MEDIAFAX.

  • "Prietenii tai" - pe marile ecrane

    Producatorii serialului "Prietenii tai/ Friends" au decis sa realizeze un lungmetraj pentru marile ecrane inspirat din productia televizata de succes, care ar putea fi terminat in urmatoarele 18 luni, informeaza thisislondon.co.uk. 

  • "Testoasele Ninja" - pe marile ecrane in 2011

    Un lungmetraj de actiune, inspirat din povestea legendarelor testoase ninja, care va prezenta inceputurile formarii acestui grup de patru broscute luptatoare, va fi lansat in 2011, informeaza variety.com, preluat de MEDIAFAX.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii