Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Targul de nunti Ghidul Miresei - Romexpo 2013

Miercuri, 06 Februarie 2013
Targul de nunti Ghidul MireseiCel mai mare targ de nunti din Romania

Importanta si amploarea unui targ de nunti o confera ofertele si prezentarea expozantilor, spatiul de expunere si evenimentele conexe. Pentru viitorii miri organizatorii celui mai mare targ de nunti din Romania - Targul Ghidul Miresei ce se va desfasura intre 22 si 24 februarie 2013 in Cupola Romexpo – pregatesc o suprafata de desfasurare de aproximativ 10.000 mp si o lista cu peste 250 de firme participante care isi vor prezenta cele mai variate si complete oferte pentru nunta.


Peste 250 de expozanti, mii de modele de rochii de mireasa, toate tipurile de costume de mire, de la cel clasic pana la cel modern sau ‘made to measure’, zeci de mii de modele de inele, sute de oferte pentru decorul de nunta si multe altele, toate in ultimele tendintele.
Mirii care nu doresc o nunta stereotip vor gasi la Targul de nunti Ghidul Miresei - Romexpo 2013 oferte pentru Nunta de Scena – un spectacol de teatru in care mirii si invitatii devin actori pentru o zi. Un concept inedit in Romania, lansat oficial in 2012 la Targul Ghidul Miresei.

Pentru vizitatori si mai ales pentru mirese indraznete organizatorii pregatesc si o expozitie cu rochii de mireasa din hartie ce vor fi realizate de finalistii concursului ‘’Scrie Istorie cu Rochia din Hartie’’ organizat de Ghidul Miresei in perioada 1 – 14 februarie 2013. Cosmina Englizian va crea o rochie de mireasa din hartie care va fi purtata la deschiderea oficiala a targului de catre una din vedetele autohtone.

Cea de a VIII-a editie a Targului Ghidul Miresei aduce o premiera in mediul on-line pentru un astfel de eveniment - campania #TGM2013 care se va derula pe Instagram si Twitter. Utilizatorii celor doua retele sociale care vor folosi hashtagul #TGM2013 de la Targul Ghidul Miresei, vor fi premiati zilnic pentru ‘’Instagram - Cea mai apreciata fotografie’’ si ‘’Twitter - Cel mai apreciat status’’.

Organizatorii au mai pregatit si concursuri cu premii substantiale, spectacole oferite de cei mai in voga artisti romani si multe alte suprize. Mai multe informatii despre concursuri si programul artistic pe www.targulghidulmiresei.ro . Campania #TGM2013 poate fi urmarita in timp real si de cei care nu utilizeaza aplicatiile Instagram si Twitter pe pagina www.facebook.com/GhidulMiresei .

Data: 22 -24 februarie 2013
Locatia: Centru Expozitional Romexpo, Pavilionul A – Cupola Romexpo


Program vizitatori:
Vineri - 22 februarie: 12.00 - 20.00
Sambata - 23 februarie: 10.00 - 20.00
Duminica - 24 februarie: 10.00 - 18.00
Bilete: www.TargulGhidulMiresei.ro/bilete.php

Te-ar putea interesa:
  • Targul Ghidul Miresei

    In perioada 28 – 30 septembrie 2012, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, editia de toamna a Targului Ghidul Miresei. Editie de toamna ce va prezenta un concept, care in alte tari provoaca isterie in randul mireselor - rochii de mireasa cu pana la 80% reducere, multe concursuri si surprize pentru vizitatori dar si o serie de premiere in Romania.

  • Peste 26.000 de vizitatori la Targul Ghidul Miresei

    Peste 26.000 de vizitatori, o suprafata de expunere de 10.000 de mp, peste 250 de firme din domeniu, spectacole si un program artistic variat, o lista semnificativa de vedete prezente la targ in calitate de expozanti sau invitati, oferte speciale si reduceri exclusive evenimentului, mii de rochii de mireasa, sute de costume de mire, zeci de mii de verighete si multe altele.

  • Catalogul Miresei by Ghidul Miresei a fost lansat

    In numele tuturor mireselor din 2010 si 2011, am pornit in cautarea celor mai populare rochii de mireasa din acest an. Am cules in aceste pagini peste 350 de modele de rochii de mireasa, costume de ginere si tinute pentru casatoria civila disponibile pe piata romaneasca, provenite atat de la creatori de moda celebri, cat si de la branduri internationale importate sau produse pe meleagurile noastre.

  • Zilele Brasovului - Targul Mestesugarilor, Targul Florilor si Ulita Vinului

    Zielele Brasovului au inceput, joi, cu Targul Mestesugarilor, Targul Florilor si Ulita Vinului, unde zeci de comercianti i-au tentat pe brasoveni si pe turisti cu produse traditionale, cu flori exotice si vinuri dintre cele mai cautate, transmite corespondentul Mediafax.

  • CERF la Romexpo

    A 17-a editie CERF - Computer & Electronics Romanian Fair – va avea loc in perioada 7-11 mai, la Romexpo. Organizata in mod traditional de EXPOTEK, expozitia va avea o suprafata de 14.000 de metri patrati si va cuprinde urmatoarele sectiuni:

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii