Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trupa Roxette lanseaza un nou album in februarie 2011

Joi, 09 Decembrie 2010
Trupa Roxette lanseaza un nou album in februarie 2011
Foto: Hepta
Trupa Roxette lanseaza, pe 11 februarie 2011, un nou material discografic, intitulat "Charm School", primul dupa o pauza de aproape un deceniu, informeaza Emagic.

Albumul se va numi "Charm School" si va fi promovat in cadrul turneului mondial pe care care celebrul duo suedez il va sustine anul viitor si care ii va aduce pe cei doi artisti pentru prima data si la Bucuresti, pe 31 mai 2011, la Zone Arena.

Ideea unui album a luat nastere in timpul primelor concerte sustinute de Roxette in formula consacrata in cadrul turneului "Night of The Proms", primul dupa cei aproape 10 ani de pauza.

"In acele momente am inceput sa ne gandim la viitor si sa facem planuri legate de un nou material - un album care sa capteze cele mai bune momente ale trupei Roxette... privind in acelasi timp inainte", a declarat Per Gessle.

Astfel au inceput inregistrarile pentru "Charm School", un album cu 12 piese, care alterneaza intre ritmuri energizante de pop autentic si balade in stilul reprezentativ al trupei, improspatat cu un sound elaborat si extrem de captivant, informeaza Mediafax.

"Pentru mine, punctul de plecare a fost intotdeauna acela de a scrie piese pentru vocea lui Marie. Ea are abilitatea de a te face sa crezi in fiecare cuvant pe care il intrepreteaza, motiv pentru care ea aduce povestile la viata. In calitate de compozitor, acesta este un privilegiu incredibil de care ma pot bucura din nou, dupa atatia ani", mai spune Per Gessle.

"Charm School" este cel de-al optulea album de studio din cariera trupei si primul pe care Marie si Per il lanseaza dupa reunirea lor din 2009. Materialul va aparea pe piata pe 11 februarie 2011, la doar o zi dupa lansarea oficiala a primului single, intitulat "She's Got Nothing On (But The Radio)".

Biletele pentru concertul pe care trupa Roxette il va sustine pe 30 mai 2011 la Bucuresti pot fi achizitionate online, de pe site-ul www.myticket.ro, in mai multe categorii de pret: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) - 350 de lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) - 250 de lei, Gazon A (in picioare) - 120 de lei. In perioada urmatoare, biletele se vor putea gasi si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica si Libraria Mihai Eminescu.

Cu o cariera de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 30 de hituri, Roxette revine in 2011 cu un nou album si un nou turneu international.

Show-ul de la Bucuresti este inclus in al zecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit anul trecut, dupa aproape opt ani de pauza.

Formata la inceputul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", "Dressed for Success", "Listen to Your Heart", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Joyride" si "Milk and Toast and Honey" au facut inconjurul lumii, fiind considerate in prezent adevarate "evergreen-uri".

Marie Fredriksson si Per Gessle s-au intalnit pentru prima data in Halmstadt (Suedia), la sfarsitul anilor '70, primul album Roxette - "Pearls of Passion" - fiind lansat cativa ani mai tarziu, in octombrie 1986. Au urmat alte sase albume de studio, sapte compilatii, un album de remixuri si opt albume video, carora li se adauga nu mai putin de 39 de single-uri si tot atatea videoclipuri.

Premiati in repetate randuri la categorii precum "cel mai bun grup pop-rock", "cel mai bine vandut artist" si "cel mai difuzat video", membrii Roxette au castigat de-a lungul carierei admiratia a milioane de fani din intreaga lume. Anul 2002 a reprezentat, insa, un moment de cumpana in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier. Dupa o operatie complicata, mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza, timp in care atat Marie, cat si Per si-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit in 2009, revenind pe scena in formula consacrata.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii