Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trupa U2 lanseaza un nou album in 2011

Joi, 21 Octombrie 2010
Trupa U2 lanseaza un nou album in 2011
Foto: Hepta
U2
va lansa un nou album la inceputul anului 2011, "mai devreme decat s-ar fi crezut", a anuntat Paul McGuinness, managerul trupei irlandeze, citat de nme.com.

Paul McGuinness a precizat ca urmatorul material discografic al grupului U2, al carui titlu provizoriu este "Songs Of Ascent", va fi lansat inainte de mai 2011, cand trupa irlandeza va pleca intr-un turneu nord-american.

"Un nou album U2 va fi lansat mai devreme decat s-ar fi crezut", a declarat McGuinness pentru publicatia Irish Times. "Cred ca el va aparea la inceputul anului 2011, inainte de sectiunea nord-americana a turneului mondial al grupului, care va incepe in mai".

U2 a interpretat deja cateva piese de pe noul sau album cu ocazia unor concerte sustinute in aceasta vara in cadrul turneului mondial "360° Tour", care promoveaza cel de-al 12-lea album al trupei, intitulat "No Line On The Horizon" si lansat in 2009, informeaza Mediafax .

Grupul U2 va fi headliner la editia din 2011 a festivalului Glastonbury, dupa ce rockerii irlandezi au fost obligati sa isi anuleze prezenta la acest festival, din cauza interventiei chirurgicale la spate la care a fost supus solistul trupei, Bono.

Trupa U2, formata din Bono (voce si chitara), The Edge (chitara, clape si voce), Adam Clayton (chitara bas) si Larry Mullen Jr. (tobe si percutie), a fost fondata in 1976, cand membrii acesteia erau inca adolescenti fara cunostinte aprofundate de muzica. Insa, pana la mijlocul anilor '80, trupa a capatat notorietate la nivel international, remarcata fiind pentru sound-ul sau intens si profund, pentru vocea plina de pasiune a lui Bono si interpretarea la chitara a lui The Edge. Succesul de care s-au bucurat ca trupa live a fost chiar mai mare decat cel obtinut de pe urma albumelor vandute, pana ce discul din 1987, "The Joshua Tree", a ridicat statutul formatiei de la "eroi la superstaruri", dupa cum a apreciat revista Rolling Stone.


Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii