Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bolmentosche (reteta austriaca)

Miercuri, 31 Octombrie 2007
Bolmentosche (reteta austriaca)Ingrediente:

    * 1 cana branza grasa de vaci
    * 3 galbenusuri de ou
    * 1/3 cana zahar
    * 1 lamaie, zeama si coaja rasa
    * 1 cana smantana
    * un praf de sare
    * 3-4 linguri de faina
    * 3 albusuri de ou

* 1/2 cana ulei
* 2-3 linguri zahar pudra

Se scurge bine branza de vaci intr-o sita si se transfera apoi intr-un castron. Se adauga galbenusurile de ou, jumatate din zahar, smantana, sarea, zeama si coaja rasa de lamaie. Se amesteca energic.

Se cerne faina peste aceasta mixtura si se amesteca, cel mai bine cu un mixer elevtric. Se lasa apoi sa stea, la odihna, 30 de minute.

Intr-un vas separat, se bat albusurile pana ce se intaresc. Se adauga restul de zahar treptat, amestecand bine intre adaugiri, pana ce se obtine un amestec omogen si ferm.

Se adauga acest amestec in mixtura de branza si se amesteca bine.

Se incinge jumatate din ulei intr-o tigaie mare si se adauga jumatate din mixtura de branza. Se prajeste pana ce se rumeneste pe o parte, se intoarce si se prajeste in continuare. Cu doua furculite, si cu mare grija, se rupe aluatul in bucatele cat un dumicat care se prajesc in continuare, pana se rumenesc.

Se scot din tigaie, se scurg de ulei si se pastreaza la cald. Se prepara si restul aluatutlui in acelasi mod.
Se aranjeaza bolmentosche-le pe un platou si se pudreaza generos cu zahar pudra.

Te-ar putea interesa:
  • Reteta cu carne de peste

    Ai nevoie de: - peste 1 kilogram- ceapa 200 de grame- faina 50 de grame- ulei 125 de grame

  • Snitel umplut (reteta sarbeasca)

    Ingrediente

    4 snitele mari din cotlet de porc, de cate 150 - 200 de grame fiecare200 de grame de caimac (sau smantana consistenta de foarte buna calitate)4 ardei copti, de preferinta rosii (eu am avut doar doi rosii si ceilalti albi, dintre cei copti in toamna si pastrati la congelator)sare si piper

  • Gaina dupa reteta ceha

    Bucataria ceha se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, desi nu este rafinata este gustoasa si hranitoare. Bazandu-se pe o traditie culinara nationala demna de lauda, ea a preluat multe elemente specifice din bucataria populara, lucru care i-a conferit specificul national propriu.

  • Gaina dupa reteta spaniola

    Aceasta reteta este exotica dupa gusturile romanilor. Se asociaza o placinta de cartofi cu gaina preparata picant. Se iau 4 copane de gaina se spala sub jet de apa curenta, se sterg cu un servet curat, apoi se freaca cu sare si piper macinat.

  • Jamie Oliver a schimbat reteta de hamburger

    Cel mai mare lant de restaurante tip fast food din lume a schimbat reteta de hamburger din cauza presiunilor lui Jamie Oliver. Hidratul de amoniu, o substanta extrem de periculoasa pentru organism, a fost eliminat in ingredientele folosite la pregatirea pastilelor de carne.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii