Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Reteta cu carne de peste

Joi, 21 Ianuarie 2010
Reteta cu carne de peste
Sursa foto: Mediafax
Ai nevoie de:

- peste 1 kilogram

- ceapa 200 de grame

- faina 50 de grame

- ulei 125 de grame

- rosii 1,2 kilograme

- vin alb 100 de ml

- piper, sare

Cum preparam:

- pestele se curata, se taie felii, se sareaza, se trece prin faina, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. Ceapa se taie pestisori si se caleste in uleiul ramas. Se adauga bucatile de peste, rosiile curatate de coaja si seminte, taiate cuburi, se toarna pe deasupra vinului, se condimenteaza cu piper si sare si se da vasul la cuptor ca sa scada sosul.



Te-ar putea interesa:
  • Bolmentosche (reteta austriaca)

    Ingrediente:     * 1 cana branza grasa de vaci     * 3 galbenusuri de ou     * 1/3 cana zahar     * 1 lamaie, zeama si coaja rasa     * 1 cana smantana     * un praf de sare     * 3-4 linguri de faina     * 3 albusuri de ou

  • Snitel umplut (reteta sarbeasca)

    Ingrediente

    4 snitele mari din cotlet de porc, de cate 150 - 200 de grame fiecare200 de grame de caimac (sau smantana consistenta de foarte buna calitate)4 ardei copti, de preferinta rosii (eu am avut doar doi rosii si ceilalti albi, dintre cei copti in toamna si pastrati la congelator)sare si piper

  • Gaina dupa reteta spaniola

    Aceasta reteta este exotica dupa gusturile romanilor. Se asociaza o placinta de cartofi cu gaina preparata picant. Se iau 4 copane de gaina se spala sub jet de apa curenta, se sterg cu un servet curat, apoi se freaca cu sare si piper macinat.

  • Gaina dupa reteta ceha

    Bucataria ceha se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, desi nu este rafinata este gustoasa si hranitoare. Bazandu-se pe o traditie culinara nationala demna de lauda, ea a preluat multe elemente specifice din bucataria populara, lucru care i-a conferit specificul national propriu.

  • Gaina dupa reteta frantuzeasca (cu vin rosu)

    Odata, puiul era alimentul "bogatilor”, adica se gasea doar pe masa celor instariti. Azi, in secolul 21, puiul este „pionul” principal in diete si in regimurile alimentare ale bolnavilor.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii