Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fursecuri cu nuci, banane si ciocolata

Vineri, 11 Februarie 2011
Fursecuri cu nuci, banane si ciocolataIngrediente

130 g unt
1 ou
120 g zahar brun
200 g faina integrala
100 g nuci
100g banane uscate
50 g bobite de ciocolata sau ciocolata tocata bucati
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
1 plic zahar vanilat
1 praf de sare

Mod de preparare


Nucile se prajesc usor la cuptor, se pun deoparte 15 bucati de miez intregi, restul se curata de pielite si se toaca marunt.

Bananele uscate se maruntesc, 15 feliute intregi se pun deoparte. Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate, mai putin zaharul brun, adica: faina integrala, sarea, zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de copt, nucile, bananele si ciocolata.

Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul brun, se adauga si oul, se amesteca bine, apoi se adauga mixul de faina si nuci.

Obtinem o compozitie usor moale, pe care o dam la frigider pentru 1 ora. Scoatem aluatul de la frigider si punem cate o lingurita de aluat in tava acoperita cu hartie de copt, deasupra gramajoarelor punem cate o jumatate de miez de nuca sau cate o feliuta de banana.

Dam la cuptor pana se rumenesc.


Te-ar putea interesa:
  • Cum sa cumperi nuci?

    Cumpararea nucilor vi se poate parea ceva banal, insa pentru a nu a arunca banii pe fereastra este bine sa luati in considerare cateva aspecte atunci cand cumparati nuci.

  • Banane caramelizate

    Pentru acest desert delicios aveti nevoie de 4 banane, 3 linguri cu zahar, 2 linguri cu unt si 100 g migdale sau nuci.

  • Clatite cu ricotta, banane si iaurt

    Ingrediente400 gr de faina1 lingurita praf de copt1 lingurita bicarbonat2 linguri de zaharun praf de sare250 gr de Ricotta de la Lactitalia400 ml de lapte1 ou batutesenta de vanilie sau de lamaieputin ulei1 bananaiaurt grasmiere sau sirop de agave

  • Fursecuri cu cafea

    Ingrediente:150 g zahar brun150 g unt1 ou200 g faina1/2 lingurita praf copt1 lingurita cafea macinata1 plic zahar vanilatPentru glazura:100 g zahar pudra3 lingurite espresso tare proaspat preparat (3 linguri cafea macinata+1/2 cescuta apa)

  • Fursecuri inimioare de Ziua Indragostitilor!

    Vreti sa aveti o cina romantica de vis, atunci din meniul vostru nu trebuie sa lipseasca delicioasele fursecuri in forma de inimioara! Usor de preparat si cu un aspect irezistibil, aceste "mini" inimioare va vor cuceri pe amandoi, intr-o singura clipa! 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii