Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Piept de pui cu bacon si gorgonzola

Miercuri, 23 Februarie 2011
Piept de pui cu bacon si gorgonzolaIngrediente

1 piept de pui
10-12 felii de bacon
100g gorgonzola
1 lingura unt
3-4 linguri smantana
100 g branza topita
rosii cherry
busuioc
1 lingurita amidon (optional)
sare
piper

Mod de preparare

Se taie fasii pipetul de pui, se sareaza, se pipereaza si se inveleste fiecare bucata in bacon. Se fixeaza cu scobitori. Se pun 2-3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste baconul. Intre timp se topeste untul intr-o cratita, se adauga smantana, branza topita (eu am folosit branza topita la baton) si gorgonzola taiata bucatele si se fierbe la foc mic pana se topeste gorgonzola.

Se poate adauga o lingurita de amidon daca doriti sa fie putin mai gros sosul. Se adauga piper si sare daca mai este nevoie. Pieptul de pui de aseaza intr-un vas termorezistent dupa ce s-au scos scobitorile si se adauga sosul, busuioc si rosii cherry. Se pune la cuptor pana se inmoaie rosiile si se rumeneste la suprafata.

Mod de servire

Se serveste cald si cu piure de cartofi.


Te-ar putea interesa:
  • Pirogi cu bacon

    Pirogile rusesti sunt "rudele" mai mari ale celebrelor pirosti, patiserie umplute cu diverse ingrediente (carne, peste, legume, condimente etc.). Ingrediente:     * 2 cani faina alba     * 2 1/2 lingurite drojdie uscata     * 1 lingurita sare

  • Salata cu piept de pui

    Pentru aceasta salata aveti nevoie de: un piept de pui, 200 g crutoane din paine, 200g cascaval, doua bucati de salata verde, 2-3 linguri de ulei se masline, sare, piper, busuioc.

  • Saculeti cu piept de pui

    Ingrediente2 oua, 1 cana lapte, 1 lingura ulei,patrunjel verde, sare, piper, faina

  • Ciorbita de conopida si piept de pui

    Ingrediente
    1 conopiduta
    1 morcov
    1/2 patrunjel
    1/4 telina
    2 cepe
    3 piepti de pui nu foarte mari
    4 lg smantana
    2 galbenusuri
    frunze de patrunjel de la congelator
    3 lg de ulei
    sare si piper

  • Sufleu de spanac cu piept de pui

    Pentru doamnele si domnisoarele care nu tin post, dar si nici o cura de slabire, propunem o reteta gustoasa de sufleu de spanac cu piept de pui, ideala pentru intreaga familie.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii