Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rulada din biscuiti Noapte si Zi

Joi, 24 Februarie 2011
Rulada din biscuiti Noapte si ZiIngrediente

250 g biscuiti pisati(dati la robot),
200g unt,
200 g crema tartinabila de ciocolata,
esenta de rom,
150 g miez de nuca maruntit
Crema:
un plic de praf de budinca cu gust de cocos,
350 ml lapte,
5 linguri de zahar,
50 g unt
Glazura:
100 g ciocolata neagra de menaj,
20 g unt
Ornat:
100 g nuca de cocos deshidratata

Mod de preparare

Biscuitii macinati se amesteca cu untul topit, cu crema de ciocolata, esenta de rom, miezul de nuca maruntit, pana se formeaza un amestec omogen. Se incalzeste laptele bine impreuna cu zaharul apoi se toarna peste praful de budinca, amestecandu-se continuu cu un tel, pe flacara mica a aragazului pana se ingroasa bine. Se da la o parte, se lasa sa se racoreasca apoi se incorporeaza untul.

Amestecul din biscuiti se intinde intre doua folii de celofan, cu ajutorul unui sucitor, pana obtinem o foaie dreptunghiulara cu o grosime uniforma de cca 0,5-1cm, peste care se intinde un strat de crema de cocos care trebuie sa fie calduta, apoi ajutandu-ne de celofan, rulam strans si lasam rulada obtinuta la rece macar o ora sa se intareasca (sau se da la congelator cca 20 minute)apoi se scoate si se glazureaza cu ciocolata de menaj topita (se da prin razatoare inainte de a o topi)si amestecata cu un cubulet mic de unt si deasupra se presara nuca de cocos deshidratata.

Mod de servire

Se mai lasa la rece o ora apoi se taie feliute subtiri.


Te-ar putea interesa:
  • Biscuiti spiralati

    Simplu de facut, usori, gustosi si savurosi, pentru o sarbatoare in familie, biscuiti spiralati sunt ideali.Se iau: 300 g zahar, 3 oua, 300 g untura, 200 g margarina, 1 pahar lapte, ½ praf de copt,  2 plicuri zahar vanilat,  coaja de lamaie rasa,  faina,  un varf de cutit de sare.

  • Salam cu biscuiti

    Una dintre prajiturile mele preferate din copilarie era salam cu biscuiti, asa ca m-am gandit sa va recomand si voua reteta. Se prepara usor si repede, rezultand un desert delicios.

  • Biscuiti cu ciocolata si fistic

    Ingrediente: 6 linguri unt la temperatura camerei+ o cantitate pentru uns tavile 2 cani faina + o cantitate pentru pudrat tavile 1/2 cana pudra de cacao 1 lingurita praf de copt 1/4 lingurita sare 1 cana zahar 2 oua mari 1 cana boabe de fistic 1/2 cana ciocolata bucatele ciocolata alba topita, pentru ornat

  • Rulada cu mac

    Ingrediente:     3/4 cana apa calda     1 pachet drojdie uscata     3 galbenusuri de ou     2 linguri de rom    1/2 lingurita extract de vanilie     1/4 cana unt nesarat, moale

  • Rulada surpriza

    Timp de pregatire:20 minuteTimp de gatire:30 minute

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii