Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Porc chinezesc

Marti, 28 August 2007
Porc chinezescTimp de pregatire:

10 minute
Timp de gatire:

10 minute
Ingrediente pentru 4 persoane:


400 gr. carne de porc 2 morcovi 1 ardei kapia rosu 1 borcan muguri de bambus felii 1 castravete verde 3 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 pahar ceapa verde 5 linguri sos de soia 1 lingurita ardei iute tocat (paprika) 3 linguri ulei floarea soarelui 1 lingurita zahar alb sau brun 1 portie taitei de orez

Mod de preparare:

Se taie legumele julienne si carnea fasii late de 1 cm. Se pune in oala uleiul la incins, se adauga carnea si se prajeste timp de 2 minute. Se adauga sosul de soia, usturoiul tocat, zaharul, adreiul iute tocat se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca. 5 minute. Dupa acest timp se adauga toate legumele si se ameasteca bine, se pune din nou capacul si se mai lasa la fiert 1 minut. Se fierb taietii in apa cu sare si se scurg. Se pune mancarea intr-un bol si taietii separat in alt bol. Preparatul se serveste cald.

Secretele:

Legumele trebuie sa ramana crocante, nu trebuie fierte. Daca nu va place mancarea iute, puteti folosi paprika dulce. Se poate servi si cu orez simplu, fiert.



Daca doriti mai multe informatii legate de gastronomie intrati pe forumul nostru.


Te-ar putea interesa:
  • Tocanita de porc

    Vrei sa iti surprinzi musafirii sau pur si simplu sa ii incanti pe cei dragi cu o delicioasa tocana de porc? Noi iti propunem o reteta de tocanita usor de pregatit si, mai ales, foarte gustoasa, ideala de servit cu un pahar de vin rosu.

  • Snitel de porc cu sos vanatoresc

    Ingrediente:3-4 fileuri subtiri de porcsarepiper250 g ciuperci Champignon1 ceapa1 ardei gras rosu1 ardei gras verde3 linguri ulei2 linguri passata de rosii250 ml supa1 lingura faina100 ml smantana.

  • Cartofi gratinati cu ficat de porc

    De Craciun vei gati cu siguranta retete din carne de porc. De aceea, noi iti recomandam cartofi gratinati cu ficat de porc.

  • Retete de Craciun - Cartofi gratinati cu cotlet de porc si sos de ciuperci

    Desi suntem in continuare in postul Craciunului, ne imaginam  ca ai inceput deja pregatirile pentru masa festiva care celebreaza nasterea Domnului Iisus Hristos.Unul din preparatele pe care ti le recomandam pentru aceasta ocazie speciala este cotletul de porc cu garnitura de cartofi gratinati si sos de ciuperci.

Mesaje (2) »
...
scris de ralu, August 28, 2007

deliciossss :)

...
scris de vizitator, May 08, 2008

:) ;) :D ;D ;D :( :o 8) :P :-/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii