Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cartofi gratinati cu ficat de porc

Marti, 15 Decembrie 2009
Cartofi gratinati cu ficat de porcDe Craciun vei gati cu siguranta retete din carne de porc. De aceea, noi iti recomandam cartofi gratinati cu ficat de porc.

Ai nevoie de:

- cartofi 1,5 kg

- ceapa 200 de grame

- ficat de porc 400 de grame

- ulei 150 de grame

- oua 6 bucati

- lapte 30 de ml

- faina 20 de grame

- piper, sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in apa cu sare, se scurg, se curata si se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ficatul taiat in bucati mici si se calesc impreuna circa 10 minute.

Se amesteca cu cartofii si se pune compozitia intr-un vas de cuptor uns cu ulei. Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, laptele, faina, piperul si sarea si se toarna peste cartofi. Se da vasul la cuptor pentru gratinare.

Pofta buna!


Te-ar putea interesa:
  • Retete de Craciun - Cartofi gratinati cu cotlet de porc si sos de ciuperci

    Desi suntem in continuare in postul Craciunului, ne imaginam  ca ai inceput deja pregatirile pentru masa festiva care celebreaza nasterea Domnului Iisus Hristos.Unul din preparatele pe care ti le recomandam pentru aceasta ocazie speciala este cotletul de porc cu garnitura de cartofi gratinati si sos de ciuperci.

  • Cartofi gratinati cu sunca

    Ai nevoie de: - cartofi 1,5 kilograme- ceapa 200 de grame- ulei 200 de grame- sunca presata 250 de grame

  • Porc chinezesc

    Timp de pregatire: 10 minute Timp de gatire: 10 minute Ingrediente pentru 4 persoane:

  • Tocanita de porc

    Vrei sa iti surprinzi musafirii sau pur si simplu sa ii incanti pe cei dragi cu o delicioasa tocana de porc? Noi iti propunem o reteta de tocanita usor de pregatit si, mai ales, foarte gustoasa, ideala de servit cu un pahar de vin rosu.

  • Snitel de porc cu sos vanatoresc

    Ingrediente:3-4 fileuri subtiri de porcsarepiper250 g ciuperci Champignon1 ceapa1 ardei gras rosu1 ardei gras verde3 linguri ulei2 linguri passata de rosii250 ml supa1 lingura faina100 ml smantana.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii