Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chec pufos

Marti, 22 Decembrie 2009
Chec pufosDe Craciun poti pregati celor dragi un chec gustos, care va fi asteptat cu mult interes ca desert dupa bucatele specifice sarbatorilor de iarna.

Ai nevoie de:

- amidon 100 de grame

- unt 140 de grame

- zahar pudra 280 d grame

- lamaie 75 de grame

- oua 6 bucati

- praf de copt jumatate de plic

Cum prepari:

Untul se amesteca cu jumatate din zahar, pana se dizolva zaharul, se adauga galbenusurile, amidonul, coaja de lamaie rasa si praful de copt strans cu zeama de lamaie. Compozitia se amesteca pana in momentul in care devine spumoasa. Albusurile se bat cu restul de zahar, apoi se amesteca cele doua compozitii. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina si se coace la cuptor, la un foc tare la inceput, iar dupa ce checul a crescut, se coace in continuare la un foc potrivit, pana se rumeneste.

Pofta buna si Sarbatori fericite!



Te-ar putea interesa:
  • Chec delicios

    Va este pofta de ceva dulce, dar nu stiti ce ati putea pregati repede, dupa o zi petrecuta la birou si avand la indemana cateva ingrediente? "Indulciti-va" cu un chec delicios, alaturi de partenerul si familia dvs.

  • Chec surpriza cu frisca si visine

    Ingrediente175 g unt,180 g zahar,3 plicuri zahar vanilat,4 oua,350 g faina,1 pliculet praf copt,1 lingura cacao,50 ml lapte caldut.Umplutura:300 ml frisca,1 lingura zahar,1 plic si jumatate praf intaritor de frisca,50 g ciocolata,visine (sau pere, mere, dude, etc).

Mesaje (4) »
...
scris de dera36, December 30, 2009

super reteta de chec o sa-l fac chiar acum de sarbatori...Sanatate tuturor

...
scris de eliz 22, March 07, 2010

undei chocolata???

mersi frumos

...
scris de Tesorino, July 05, 2010

Va dau reteta mea, sunt sigura ca vine mai pufos al meu:
3 oua
250gr zahar
130gr ulei
130gr apa
250gr faina
1 praf de copt
arome dupa placere (eu folosesc coaja de lamaie sau portocala
Zaharul di ouale se bat cu mixerul pt 5 minute, apoi se adauga uleiul, apa, aromele si in fine faina si praful de copt.
Se da la cuptor 40 de minute la 180° .

...
scris de liliacalb, October 06, 2010

pai si cacaoa? cat si cand se pune?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii