Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chec surpriza cu frisca si visine

Luni, 28 Februarie 2011
Chec surpriza cu frisca si visineIngrediente

175 g unt,
180 g zahar,
3 plicuri zahar vanilat,
4 oua,
350 g faina,
1 pliculet praf copt,
1 lingura cacao,
50 ml lapte caldut.
Umplutura:
300 ml frisca,
1 lingura zahar,
1 plic si jumatate praf intaritor de frisca,
50 g ciocolata,
visine (sau pere, mere, dude, etc).

Mod de preparare

Intr-un castron punem untul topit, cu zaharul tos si zaharul vanilat. Mixam foarte bine.  In timp ce mixam inglobam ouale pe rand, unul cate unul.  Apoi adaugam cate putin din faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, mixam. Adaugam laptele si mixam in continuare. Obtinem o compozitie mai densa

Punem intr-o tava de chec unsa si tapetata, si bagam la cuptor la 180 de grade pt 40-45 min.  Cat se face checul, ne ocupam de umplutura. Intr-un castron punem frisca lichida impreuna cu praful intaritor si zaharul si mixam pana ce sta frisca teapana in castron.  Taiem cu maiestrie capacul de la chec, pe urma il taiem in forma de V organele scoase din chec le amestecam cu frisca ( va orientati daca puneti sau nu toata umplutura) si cu ajutorul unui cutit tapetam V-ul cu frisca. Punem un rand de visine, peste randul de visine punem in continuare frisca, aranjam estetic, si punem iar visine. Punem si restul de frisca, aranjati cocoasa la chec. Cele 50 de gr. de ciocolata le topiti si spritati checul.

Mod de servire

Se taie cam dupa 1 ora, timp in care lasati la frigider.



Te-ar putea interesa:
  • Chec delicios

    Va este pofta de ceva dulce, dar nu stiti ce ati putea pregati repede, dupa o zi petrecuta la birou si avand la indemana cateva ingrediente? "Indulciti-va" cu un chec delicios, alaturi de partenerul si familia dvs.

  • Chec pufos

    De Craciun poti pregati celor dragi un chec gustos, care va fi asteptat cu mult interes ca desert dupa bucatele specifice sarbatorilor de iarna.

  • Inghetata cu ciocolata si frisca

    Ingrediente2 lamai2 oua100 g zahar brun100 g ciocolata amaruie500 ml frisca100 g alunecateva frunze de menta

  • Tort cu fructe si frisca la nunta regala

    Proaspat casatoritii William si Kate vor avea doua torturi la nunta. Este vorba de un tort cu frirsca si fructe, iar al doilea va fi cu biscuiti si ciocolata. Este o traditie britanica sa se serveasca prajituri cu fructe la nunti, iar Fiona Cairns un celebru designer de torturi, careia i-a fost incredintat tortul regal, este cunoscuta ca fiind foarte priceputa la astfel de torturi.

  • Prajitura cu visine

                

    Ingrediente:  6 oua,  200 g zahar, 200 g faina, 100 ml ulei, 50 ml apa, 2 plicuri de zahar vanilat, visine (800g), sare, 1 plic praf de copt stins in otet. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii