Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Supa de cicoare creata

Luni, 09 Iunie 2008
Supa de cicoare creataAvem nevoie de:

5 salate de cicoare creata, 200 g costita afumata, 5 oua, 2 linguri faina, 600 ml de untdelemn, o ceapa, sare, piper, suc de lamaie si patrunjel verde. Cum preparam:

Salatele se taie in cate 6 bucati fiecare, se pun la fiert in doil litri de apa cu sare. In utdelemnujl incins se caleste jumatate din costita, taiata feliute, la care se adauga ceapa si faina.

Compozitia se stinge cu apa in care a fiert salata si se amesteca. Se toarna apoi peste salata si se lasa totul sa fiarba.

Te-ar putea interesa:
  • Supa de pui

    Pentru a prepara aceasta supa usoara aveti nevoie de aproximativ 2 kg de carne de pui, 3 morcovi, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina de telina, 100 g mazare, 150 g ciuperci, putina fidea, sare, piper si patrunjel verde.

     

  • Supa greceasca

    Supa greceasca este o reteta delicioasa ce a facut ravagii si in restaurantele cu specific grecesc din tara noastra. Provenita de la greci ea poate fi preparata cu usurinta si acasa, in bucataria ta, cu urmatoarele ingrediente: 1 piept de pui ,  2 cepe , 2 morcovi , 1 telina , 1 cartof , 1 ardei , orez , 1 galbenus, 1 cutiuta de smantana, zeama de lamaie, sare .

  • Supa de praz

    Ingrediente:2 fire de praz 1 ceapa 3 linguri de ulei 2 oua sare si piper dupa gust

  • Supa de zarzavat

    Ingrediente:  3 morcovi, 2 radacini patrunjel, 2 frunze varza, 1 ceapa, 2 pastarnaci, 2 fire praz, 1/2 telina mare sau 1 mica, 2-3 cartofi, 3 rosii sau o lingurita bulion, 1 lingura ulei, 1 lingura faina, verdeata, 2 litri apa, sare.

  • Supa-crema de praz

    Ingrediente

    pentru 4 portii:partea alba si cea verde pal de la 2 praji mari, curatati de frunzele exterioare3 linguri de ulei de masline extravirgin1 litru de supa de pasare150 ml. de vin alb sec1 radacina de patrunjel1 cartof alb, marisor100 de grame de frisca (neindulcita)sare, piperpentru servit: crutoane, cascaval ras si, optional, putin chilli, smantana pentru frisca (neindulcita) si/sau ulei de masline extravirgin.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii