Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Paltoane si trenciuri - toamna 2008

Miercuri, 01 Octombrie 2008
Paltoane si trenciuri - toamna 2008Sezonul rece a sosit, iar din garderoba noastra vor fi scoase la lumina trenciurile si paltoanele.

Cum in fiecare anotimp moda se schimba, iata ce propun designerii pentru toamna - iarna 2008 - 2009.


Paltonul clasic in culori neon!


Daca credeati ca in aceasta toamna ati scapat de culorile vibrante, v-ati inselat! Versace a creat paltoane in stil clasic, drepte, de lungime medie, cu guler inalt, si avand nuante de mov, bleumarin, albastru neon sau verde.


Paltoane si trenciuri - toamna 2008Blana si penele la putere!

Ati auzit bine - daca vreti sa fiti la moda in aceasta toamna, purtati hainele de blana sau din pene in nuante de verde praz sau de lila.

Iceberg, Marni sau Just Cavalli promoveaza hainele cu foarte mult volum. Extravaganta si non-conformismul creatiilor poate fi indelung dezbatuta. Daca va place sa fiti in centrul atentiei, incercati hainele din blana sau din pene in culori vibrante!



Animal print - din nou la moda in toamna - iarna 2008 - 2009!


Va place sa fiti asemanata cu o felina? Nimic mai simplu! Incercati paltonul Blumarine cu animal print, care are mansetele si gulerul din blana. Sofisticat si elegant acest palton poate fi purtat la ocazii speciale sau ori de cate ori simtiti nevoia sa fiti chic!


Georgiana Popa


blumarine_1.jpg
blumarine_2.jpg
bottega_veneta_1.jpg
burberry_1.jpg
burberry_2.jpg
carolina_herrera_1.jpg
celine_1.jpg
chado_ralph_rucci_1.jpg
chado_ralph_rucci_2.jpg
chado_ralph_rucci_3.jpg
d_g_1.jpg
fendi_1.jpg
fendi_2.jpg
gucci_1.jpg
gucci_2.jpg
gucci_3.jpg
iceberg_1.jpg
iceberg_2.jpg
iceberg_3.jpg
iceberg_4.jpg
iceberg_5.jpg
just_cavalli_1.jpg
marni_1.jpg
marni_2.jpg
marni_3.jpg
versace_1.jpg
versace_2.jpg
versace_3.jpg
 
Te-ar putea interesa:
  • Paltoane la moda in iarna 2007 - 2008

    Sezonul rece si-a facut aparitia in viata noastra, iar noi trebuie sa fim la curent cu ultimele tendinte in materie de paltoane. Oare ce se mai poarta? Cum sa facem fata frigului, dar totodata si modei? 

  • Paltoane 2010

    Paltoane 2010 - trendurile toamnei. Atunci cand vremea isi arata privirile friguroase si zambetele de ger, marii designeri ne intampina cu felurite propuneri de paltoane - calduroase si fermecatoare - pentru 2010.

  • Paltoane, jachete si geci pentru sezonul rece 2009-2010

    Sezonul rece vine si o data cu el si necesitatea de a purta haine calduroase si confortabile. Fiecare femeie simte nevoia ca, indiferent de sezon, sa fie frumoasa si admirata, iar designerii tin cont de acest aspect si dau tonul tendintelor, propunandu-ne o multime de forme si culori, chiar si in ceea ce priveste jachetele, paltoanele, gecile de iarna si hainele de blana.

  • Cum ne incaltam in toamna 2008?

    Am vorbit despre cam tot ce misca in materie de moda pentru acest sezon. Am masurat pe indelete trendurile in materie de obiecte vestimentare de baza, make-up, bijuterii si coafuri.

  • Toamna 2008 in carouri

    Chiar daca soarele inca ne mai mangaie fata cu razele lui, toamna a inceput si odata cu ea s-a dat startul si la noile tendinte in materie de fashion. Celebrii designeri precum D&G, Marc Jacobs, Ralph lauren, Carolina Herrera, Antonio Berardi si DKNY au decis ca in toamna 2008 se poarta carourile. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii