Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar

Miercuri, 10 Martie 2010
2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
In seara dintre 7 si 8 martie a avut loc decernarea premiilor Oscar 2010 si, implicit, prezentarea celor mai frumoase rochii ale vedetelor pe Covorul Rosu, in cadrul Kodak Theatre din Hollywood.

Annual Academy Awards sau Decernarea Premiilor Oscar a ajuns anul acesta la cea de-a 82 editie. De la simpla ceremonie de premiere, care in formatul initial avea 270 de invitati, pe parcursul anilor s-a transformat intr-un eveniment extravagant, vizionat de milioane de oameni.  Ceea ce este inedit in cazul evenimentelor de acest tip este faptul ca atentia anumitor jurnalisti si a redactorilor de moda este canalizata mai mult catre analiza tinutelor vedetelor decat asupra premiilor primite.

Cine, ce poarta si de cine este creat sunt principalele subiecte care se nasc in urma unui astfel de eveniment, iar acest lucru pe mine nu poate decat sa ma bucure, deoarece sunt pasionata de moda mai mult decat de film. Asa ca am sa va prezint rochiile vedetelor care m-au impresionat cel mai mult:


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Cameron Diaz


Cameron a purtat o rochie lunga, semnata Oscar de la Renta, care face parte din colectia Fall 2010.
 
Tinuta a fost realizata din tul de culoare crem cu broderii, insertii metalice si paiete aurii.

Croiul rochiei ii pune in evidenta silueta frumoasa, accentuandu-i talia si lasandu-i umerii descoperiti.

Ca accesorii, Cameron Diaz a purtat un plic Roger Viviene Haute Couture Sesame, sandale din satin auriu cu platforme, realizate de Brian Atwood si bijuterii din aur alb semnate Cartier.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Elizabeth Banks


Elizabeth Banks a purtat o rochie de culoare gri care face parte din colectia din primavara anului 2009 a brandului Atelier Versace.

Rochia are un croi simplu in jurul bustului, cu o spirala care porneste din spate si inconjoara talia, iar cand ajunge in dreptul soldului se transforma intr-o "cascada" alcatuita din volane din matase si voal, care se continua intr-o trena scurta.

Rochia a fost accesorizata cu bijuterii Fred Leighton, un plic intr-un ton de gri mai inchis si sandale, tot intr-o nuanta de gri, cu cristale inserate, platforma si toc inalt semnate Sergio Rossi.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Rachel McAdams


Actrita canadiana Rachel McAdams a ales sa poarte pe Covorul Rosu o creatie sub amprenta Elie Saab Haute Couture cu un imprimeu delicat in nuante pale de albastru, roz, gri, ocru, turcoaz, verde si violet.

Rochia realizata din organza si muselina pune accentul pe bust, cu ajutorul unor fasii care se suprapun, iar in partea de jos a rochiei materialul este lasat liber, avand un aspect fluid.

Look-ul actritei a fost completat cu un plic din satin lila realizat de Ferragamo, pantofi Sergio Rossi si bijuterii Lorraine Schwartz.

Prin look-ul ei din seara decernarii premiilor Oscar , Rachel McAdams a reusit sa fie naturala si frapanta in acelasi timp.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Miley Cyrus


Miley Cyrus, actrita si cantareata de numai 17 ani, a fost una dintre cele mai tinere vedete care au pasit pe Covorul Rosu la Oscarul 2010.

Miley a purtat o rochie de culoarea crem perlat, realizata de Jenny Packham.

Bustul rochiei este asemanator unui corset inspirat din vestimentatiile de budoar, realizat din matase si dantela, iar partea inferioara a rochiei este realizata din tul cu paiete albe aplicate, care sunt mai aglomerate in partea de sus si se disperseaza spre baza.

Rochia a fost accesorizata cu cercei in stil candelabru si o bratara lata cu cristale.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Anna Kendrick


Tanara actrita Anna Kendrick, cunoscuta din filmul "Up in the Air", a pasit pe covorul rosu intr-o rochie semnata Elie Saab Haute Couture.

Din punct de vedere al croiului, rochia a fost realizata prin drapare, cu aplicatii de flori in partea de sus a bustului. Umerii sunt accentuati prin fasii drapate fin, iar in partea de jos, rochia preznta o broderie realizata manual, care confera si mai multa pretiozitate tinutei.

Look-ul actritei a fost completat cu un plic argintiu Judith Leiber si sandale in aceeasi culoare cu rochia.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Sandra Bullock


Sandra Bullock, actrita care a primit in acelasi weekend premiul pentru cea mai buna actrita si premiul pentru cea mai proasta interpretare, a aparut anul acesta pe Covorul Rosu intr-o rochie argintie creata de Marchesa.

Rochia cu textura metalizata este mulata pe corp, are atasata o trena, iar in partea superioara este alcatuita din broderii cu motive florale metalizate.

Tinuta ei a fost completata de sandale cu platforma Jimmy Choo "Quiet" si diamante Neil Lane.

Deoarece rochia iesea in evidenta, Sandra Bullock a adoptat un machiaj si o coafura naturale. Ea si-a lasat parul desprins, iar machiajul a fost realizat in culori pale, cu exceptia rujului de un rosu intens.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Lea Michele


Lea Michele a pasit pe Covorul Rosu intr-o rochie neagra din matase semnata Oscar de la Renta.

Oscar de la Renta s-a dovedit a fi designerul pentru care au optat cea mai mare parte a vedetelor prezente la Oscar de anul acesta.

Rochia mulata pe corp, voluminoasa in partea de jos si in zona umerilor, pune in valoare silueta armonioasa a actritei.

Tinuta a fost accesorizata cu bijuterii Chopard de dimensiuni mici, iar parul a fost strans.

Lea Michele reuseste sa fie sofisticata, sic si clasica in acelasi timp.


2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar
foto Hepta
Salma Hayek


Salma Hayek a purtat o rochie scurta cu un imprimeu superb in nuante de brun, galben, rosu, verde, ocru, crem, la care s-au adaugat zone de alb si negru.

Rochia a avut un design deosebit, urmarind forma bustului, iar in partea de jos este geometrizata si confera iluzia de solduri proeminente.

Tinuta a fost completata de un plic maro si pantofi cu platforma si toc inalt in aceeasi culoare cu plicul.

Nuantele rochiei se potrivesc perfect cu tenul masliniu al actritei.


Lavinia Nistor

ana_kendrick.jpg
cameron_diaz.jpg
diane_kruger.jpg
elizabeth_banks.jpg
lea_michele.jpg
miley_cyrus.jpg
rachel_McAdams.jpg
salma_hayek.jpg
sandra_bullock.jpg
 


Fotografii: Hepta


Te-ar putea interesa:
  • 2010 Vanity Fair Oscar Party - cele mai frumoase rochii

    In fiecare an, dupa decernarea premiilor Oscar are loc petrecerea "Vanity Fair", eveniment care reprezinta un alt prilej pentru starletele de la Hollywood sa-si etaleze minunatele sau mai putin inspiratele tinute "de gala".

  • Cele mai frumoase rochii din 2010

    Anul 2010 se apropie de final, iar acum este vremea retrospectivelor. Iar cand vine vorba de moda, inainte de toate ne uitam la ce s-a purtat in acest an, in special de vedete si in special pe covorul rosu. Si ce element vestimentar este mai purtat in lumina reflectoarelor decat rochia? Asa ca bineinteles ca suntem curioase sa aflam care sunt cele mai frumoase rochii din 2010.

  • Cele mai frumoase rochii de la Globul de Aur

    In ziua decernarii Globurilor de Aur vremea a fost mai putin "prietenoasa", dar nu a impiedicat vedetele sa paseasca pe traditionalul covor rosu in rochii impresionante si cu zambetul pe buze.

  • Top 10 cele mai frumoase rochii de mireasa printesa

    Infomariaj iti prezinta o selectie cu cele mai frumoase rochii de mireasa printesa.

  • Cele mai excentrice si elegante rochii din 2010 de la Grammy

    Pe 31 ianuarie 2010, in Los Angeles, a avut loc cea de-a 52-a editie a decernarii premiilor Grammy, iar cum aceste festivitati de premiere reprezinta ocazia ideala pentru ca vedetele sa-si etaleze vestimentatiile, pe covorul rosu au defilat nume celebre in tinute care mai de care mai elegante si mai spectaculoase.

Mesaje (1) »
...
scris de pasqualine, April 23, 2010

sunt frumoase toate

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii