Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

2010 Vanity Fair Oscar Party - cele mai frumoase rochii

Vineri, 12 Martie 2010
2010 Vanity Fair Oscar Party - cele mai frumoase rochii
foto Hepta
In fiecare an, dupa decernarea premiilor Oscar are loc petrecerea "Vanity Fair", eveniment care reprezinta un alt prilej pentru starletele de la Hollywood sa-si etaleze minunatele sau mai putin inspiratele tinute "de gala".

Printre cele mai bine imbracate staruri de la Hollywood, dupa parerea mea, la aceasta petrecere au fost Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Hillary Swank, Jessica Lowndes, Patricia Clakson si Katy Perry.

Cameron Diaz a aparut la petrecerea Vanity Fair purtand o rochie pe un singur umar semnata Victoria Beckham. Rochia, cu linii simple, in nuante de auriu si argintiu pune in valoare trupul armonios al actritei si nuanta parului.

Cameron si-a completat tinuta cu o curea neagra, pantofi negri si un plic Judith Leiber tot negru.

Elizabeth Banks a fost imbracata intr-o rochie Versace Atelier care face parte din colectia din primavara anului 2009.

Rochia pe care a purtat-o actrita este neagra, mai scurta in partea din fata si cu pliuri mai lungi in partea din spate.

Hillary Swank a avut o rochie Armani Prive neagra, mulata pe corp, cu spatele gol si un decolteu in "V" foarte adanc.

Rochia a fost accesorizata cu bijuterii Van Cleef & Arpels si Solange Azagury-Partridge, plic "Rocailles" semnat de Roger Vivier si sandale "Emerald", cu platforma sub amprenta Jimmy Choo.

Jessica Lowndes a purtat o rochie neagra, scurta, decupata in spate sub forma de plasa, putin drapata pe solduri, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc inalt de culoare crem. Ea a avut un look tineresc si fresh, potrivit unei petreceri sau unui cocteil.

Katy Perry a fost incantatoare in rochia in dungi rosu cu auriu care face parte din colectia de primavara a lui Zuhair Murad.

Patricia Clackson a purtat o rochie rafinata pana peste genunchi, neagra, cu lanturi fine aurii, care acopera rochia initiala. Rochia a fost accesorizata cu plic si sandale negre.

Lavinia Nistor

cameron_diaz.jpg
elizabeth_banks.jpg
hillary_swank.jpg
jessica_lowndes.jpg
katy_perry.jpg
patricia_clakson.jpg
 


Fotografii: Hepta

Te-ar putea interesa:
  • 2010 - Cele mai frumoase rochii de la Oscar

    In seara dintre 7 si 8 martie a avut loc decernarea premiilor Oscar 2010 si, implicit, prezentarea celor mai frumoase rochii ale vedetelor pe Covorul Rosu, in cadrul Kodak Theatre din Hollywood.

  • Cele mai frumoase rochii din 2010

    Anul 2010 se apropie de final, iar acum este vremea retrospectivelor. Iar cand vine vorba de moda, inainte de toate ne uitam la ce s-a purtat in acest an, in special de vedete si in special pe covorul rosu. Si ce element vestimentar este mai purtat in lumina reflectoarelor decat rochia? Asa ca bineinteles ca suntem curioase sa aflam care sunt cele mai frumoase rochii din 2010.

  • Cele mai frumoase rochii de la Globul de Aur

    In ziua decernarii Globurilor de Aur vremea a fost mai putin "prietenoasa", dar nu a impiedicat vedetele sa paseasca pe traditionalul covor rosu in rochii impresionante si cu zambetul pe buze.

  • Top 10 cele mai frumoase rochii de mireasa printesa

    Infomariaj iti prezinta o selectie cu cele mai frumoase rochii de mireasa printesa.

  • Angelina Jolie - cea mai frumoasa femeie din lume, in top Vanity Fair

    Actrita americana Angelina Jolie a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, in urma unui sondaj online realizat de celebra revista Vanity Fair, dupa ce a obtinut 58% din totalul voturilor exprimate, informeaza Reuters.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii