Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

7 tipuri de machiaj pentru vara 2011

Vineri, 08 Iulie 2011
7 tipuri de machiaj pentru vara 2011Daca vreti sa fiti in tendinte in 2011 si sa faceti senzatie pe plaja, la petreceri sau, de ce nu, la serviciu, va recomand 7 tipuri de machiaj propuse de make-up stilistii internationali. Sunt usor de realizat si va garanteaza o aparitie de senzatie.


Iata mai jos cateva sfaturi de beauty pentru a arata ca vedetele din reviste:





1. Machiajul nude


Pentru a arata perfect la serviciu sau pe plaja, specialistii va recomanda un machiaj nude, in nuante naturale, discrete. Aplica pe tenul demachiat si tonifiat o crema cu factor mare de protectie, apoi un perfector pentru ten. Daca nu ai cearcane pronuntate, renunta la corector si fond de ten si foloseste doar o pudra usoara si translucida, cu efect de stralucire discreta. Pe pleoape aplica un fard bej sau roz pal si mascara negru sau maro, in functie de culoarea naturala a genelor, intr-un singur strat si doar pe genele superioare. Fardul de obraz trebuie sa fie adpatat tenului tau si discret. Rujul poate fi inlocuit cu succes de un glos transparent sau intr-o nuanta de bej.

2. Machiajul smokey eyes


Pentru aceasta vara inlocuieste negrul cu verdele sau movul. Pentru baza alege o nuanta naturala de fond de ten, o pudra transparenta si un fard de obraz discret. Ochii subliniaza-i cu un creion in nuanta fardului, pe care il aplici ascendent pe pleoape. Rujul trebuie sa fie neaparat nude.

3. Blue line


Make-up artistii te sfatuiesc sa incerci un machiaj in culori puternice, deci te poti juca in voie. Cel mai indicat ar fi sa iti subliniezi ochii cu un creion sau un fard albastru, dar pastreaza restul fetei in nuante de bej sau roz. Niciodata nu asorta fardul de pleoape cu rochia!

4. Forever red


Rujul rosu este mereu in tendinte. Pentru o aparitie spectaculoasa, specialistii te sfatuiesc sa trasezi o linie fina de eye-liner negru pe pleoape si sa folosesti un ruj rosu cremos, in nuanta care se potriveste cu tenul si parul tau. Renunta la fardul de obraz.

5. Orange/Pink


O alta tendinta a acestui sezon sunt rujurile mate, in nuante puternice de portocaliu sau roz fucsia. Daca alegi sa porti un astfel de ruj, machiajul ochilor trebuie sa fie foarte discret sau inexistent, iar blush-ul in acelasi ton cu rujul, dar mult mai discret. Lacul de unghii nu trebuie sa fie asortat neaparat cu rujul, dar nici in constrast puternic. De exemplu, daca alegi un ruj fucsia, pe unghii poti folosi o oja maro, este in tendinte!

6. Arama


Nimic nu este mai frumos pe un chip bronzat decat nuanta aramei. Foloseste farduri delicate maro si aramiu pe pleoape, o pudra bronzanta pe pometi si un ruj bej cu reflexe aurii. Mascara neagra este obligatorie, iar seara poti folosi si un creion negru pentru pleoape.

7. Metalic


Specialistii de la Dior propun pentru vara aceasta un machiaj in nuante metalice, de gri. Reinventeaza stilul smokey eyes folosind un creion si un fard gri-metalic pentru pleoape, un blush roz delicat si un ruj stralucitor, cu refleze metalice. Acest stil este indicat pentru petreceri, insa nu se recomanda sa il asortezi tinutei. Deci, un "nu" hotarat unei rochii argintii si unui machiaj metalic! Asorteaza-l mai bine unei little black dress!

bright_eye_makeup_trend_2011.jpg
metallic.png
orange-eyes-make-up.jpg
red lips.jpg
ruj rosu.jpg
smokey.jpg
 



Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii