Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dorin Negrau - primavara - vara 2009

Miercuri, 04 Februarie 2009
Dorin Negrau - primavara - vara 2009Colectia de anul acesta a lui Dorin Negrau, CHICkitch, pastreaza liniile generale ale creatiilor cu care designerul roman ne-a obisnuit pana acum.

Mizand pe negru, gotic si simplitate, Dorin Negrau ofera o colectie bazata pe nonculori si nuante inchise.

Croiala simpla, umerii bufanti, lipsa gulerului si senzatia de haine care "claustreaza" au reprezentat constante in colectia oferita de Dorin Negrau pentru sezonul primavara - vara 2009.

Perioada interbelica a fost sursa de inspiratie a lui Dorin Negrau, designerul avand ca muza diva din acea perioada.

Materialele folosite pentru aceasta colectie au fost matasea naturala, stofele subtiri, taftaua, iar suprapunerile de material transparent peste materialele opace, cum ar fi bumbacul, au reusit sa ofere o exceptie in cadrul colectiei.

In ceea ce priveste machiajul, designerul a reusit sa socheze din nou, insa apogeul a fost atins in colectia primavara - vara 2008, cand modelele au inlocuit fondul de ten cu un oval negru, intr-un contrast izbitor cu rujul de buze de un rosu aprins.

Anul acesta, modelele au fost machiate cu mult tus negru, iar buzele nu au mai primit de data aceasta culoarea rosie, ci au fost evidentiate de aceeasi non culoare, realizandu-se per total un machiaj mult prea gotic.

"Laitmotivul pe care il port cu mine in permanenta atunci cand muncesc pentru realizarea unei noi colectii este reprezentat de limbajul hainelor, de modul in care creatiile trebuie sa transmita o anumita stare de spirit celor care le poarta sau celor care le privesc. Cred cu tarie ca o colectie trebuie sa fie sustinuta in proportie covarsitoare de o filozofie a limbajului hainelor, acest lucru putand fi observat cu usurinta la marii creatori de moda.", spune Dorin Negrau.

CHICkitch poate fi caracterizata ca fiind o colectie foarte lejera si practica, dar, in acelasi timp, sic prin avalansa de culori, asociate uneori haotic, in care rolul suprem il are gri petrol. Dupa impresionantul spectacol de prezentare al colectiei de toamna-iarna 2008-2009, Boogie, prezentat in luna iulie a anului trecut la Teatrului Metropolis din Bucuresti, Dorin Negrau revine pe scena unui teatru bucurestean cu un show la fel de surprinzator.

Fost student al Facultatii de Farmacie din Cluj-Napoca, Dorin Negrau a debutat la inceputul anilor '90, mentinandu-se in atentia criticii si publicului deopotriva prin intermediul colectiilor sale, raspunzand nevoii publicului autohton.

Marinela Gheorghe

Sursa fotografiilor: dorinnegrau.com

dorin_negrau1.jpg
dorin_negrau10.jpg
dorin_negrau11.jpg
dorin_negrau12.jpg
dorin_negrau13.jpg
dorin_negrau14.jpg
dorin_negrau2.jpg
dorin_negrau3.jpg
dorin_negrau4.jpg
dorin_negrau5.jpg
dorin_negrau6.jpg
dorin_negrau7.jpg
dorin_negrau8.jpg
dorin_negrau9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Veronesse - BFW primavara - vara 2009

    Veronesse, brand prezent in cea de-a doua seara a Bucharest Fashion Week a adus pe catwalk tinute vii, colorate, care asigura buna dispozitie si un tonus benefic pentru primavara-vara 2009.

  • Scheremet - primavara - vara la BFW 2009

    Pentru colectia de primavara - vara 2009, Scheremet a ales sa combine inspirat eleganta cu tinutele office, condimentate si cu elemente de casual.

  • Dolena la BFW - primavara - vara 2009

    Brandul Dolena, prezent in cea de-a treia seara, a prezentat o colectie axata in special pe rochii de seara. Tonalitatile cromatice au fost  dintre cele mai diverse: visiniu, albastru, roz pal, precum si clasicele alb si negru.

  • MaxAzria, primavara - vara 2009

    Simplitate si eleganta, sunt cuvintele de ordine in colectia de primavara - vara 2009 a casei de moda MaxAzria. Designerii Max si Lubov Azria au realizat creatii inspirate din elemente organice, fara volum, intr-un stil individualist.

  • Dia Collection - primavara - vara la BFW 2009

    A fost a zecea editie la care Andrei Trandafira a prezentat pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii