Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Frankie Morello prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

Marti, 24 Aprilie 2012
Frankie Morello prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013"I love rock'n'roll!" este mesajul transmis de Frankie Morello prin colectia de toamna-iarna 2012/2013. Ba mai mult, mesajul este un motto pentru sezonul urmator, iar sursa principala de inspiratie este chiar cantareata Joan Jett!

Manechinele au defilat cu o atitudine de staruri rock veritabile purtand  elemente ca materiale din piele, franjuri si imprimeuri tipice anilor '80. Elementele rock'n'roll sunt reinterpretate si capata un aspect mult mai vibrant si sofisticat.



Tinutele de zi sunt bine structurate, jachetele avand o croiala masculina si bine definita, iar rochiile de seara sunt undeva la polul opus, caracterizandu-se prin fluiditate, fara sa-si piarda atitudinea rock'n'roll care reprezinta trasatura principala din colectia de toamna-iarna 2012/2013 Frankie Morello.

Creatiile lui Frankie Morello au fost prezentate sub toate formele: mini, midi si maxi iar materialele utilizate au fost la fel de variate. Maurizio Modica si Pierfrancesco Gigliotti au folosit dantela, piele, matase, blana, bumbac, tweed si lana, dar si aplicatii metalice si tinte.

Culorile recomandate de casa de moda pentru sezonul urmator nu sunt nici pe departe mohorate: auriu, oranj, rosu si fuchsia sunt culorile care au dominat podiumul, alaturi de negru, pentru un efect contrastant rock'n'roll chic.

Accesoriile din colectia de toamna-iarna Frankie Morello au avut un rol extrem de important, in intregirea look-urilor propuse de casa de moda.

Observam ca au fost utilizate bijuterii metalice, botine inalte, genti si manusi din pieke, cu franjuri lungi, sepci de baseball si berete din lana, toate fiind in asocieri cel putin interesante!

Frankie Morello ofera o alta varianta al rock-ului din anii '80, sub forma unei prezentari de moda chic, urbana si plina de stil. Originalitate, nonconformism si stil, sau mai pe scurt, Frankie Morello!

Autor: Patricia Ter
Sursa foto: Hepta
1.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
2.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg
24.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii